fredag 4 april 2008

Abstinens

Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att känna efter om jag fortfarande var förkyld eller inte. Tyvärr var jag ju det. Blä!! Men jag har iallafall inte ont i halsen (ok då, kanske pyttepytte) och det är ju iallafall ett steg framåt. Om jag hinner mellan alla grattisbesök (jo jag fyller visst 26 år idag, hjälp vad gammal jag är) och födelsedagsmiddagar så ska jag försöka ge mig ut på en kort, kort lätt runda för att känna på kroppen. Men om jag känner mig själv, och alla andras övertalningsförmågor, rätt så blir det inget med det. Isåfall blir det inget förän imorn kväll efter jobbet och visst, det kanske är lika bra med tanke på att jag känner pyttepyttelite i halsen.. Men jag vill!! Tur att vädret inte är riktigt lika bra idag som det var igår, då hade jag nämligen hemsk löpabstinens! Det kändes som om jag såg löpare överallt och jag önskade nästan att det skulle börja regna istället.

Hm.. kanske skulle gå till ica och köpa lite ingredienser och spontanbaka en tårta? Eller tårta kanske är lite överkurs, men en kladdkaka åtminstone.. Låter faktiskt som en bra idé!

Har ni några andra förslag på bra födelsedagsbak?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen GRATTIS så himla mycket på födelsedagen! Hoppas du får många fina presenter :)

Och den kladdkakan lät ju inte så pjåkig... du kanske kan maila över lite?

Felicitas sa...

GRATTIS på födelsedagen!!

Hade ju varit optimalt att fira den med ett svettigt löppass, men du gör nog rätt i att baka den där kladdkakan i stället.. :P Kladdkakor är för övrigt svårslagna, MUMS! :)

Anonym sa...

GRATTIS på födelsedagen!
Här får du en jättefin tårta av mig!
Synd att den är virtuell bara...
http://www.pinkcakebox.com/images/cake263.jpg

M. sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en bra dag med många roliga presenter!:)

M. sa...

det kanske är försent nu, men här kommer några tips på kladdkakor som jag har bakat och som har gått hem hos dem jag har bjudit vid speciella tillfällen. speciellt recept nummer 2 blev en succé.

http://wwwc.aftonbladet.se/v3/ab/jsp/start.jsp?d=101&a=20893

http://wwwc.aftonbladet.se/v3/ab/jsp/start.jsp?d=101&a=20890

Löpning & Livet sa...

anna: tacktack! Om några år kanske man kan maila över kladdkaka på riktigt mtp hur snabbt utvecklingen går nuförtiden, haha ;)

felicitas: Tack så mycket! Jo ett lånpass hade varit helt perfekt! Men kladdkaka är också bra =)

funrun: Tack för tårtan! Undrar om jag skulle orka sätta i mig hela :)

molly: tack för tipsen och grattiset! Har inte kommit iväg till affären än pga av alla telfonsamtal :) Så jag ska absolut kolla upp dina recept!!

Sofy sa...

Ahhhhhhhhh.... och där var den dagen förlorad mot sockret!

SHIT vad det vattnas i munnen här nu då. jag blev så grymt sugen, den där kakan kan ju inte smaka annat än fantastiskt!

jag som ska på inflyttnings/födelsedagsfest ikväll.. man kanske skulle baka kaka att ta med?! eller näö, är inte riktigt ett sånt kalas, men det här receptete ska jag spara och skriva ner i min lime-gröna snygga hemma-kokbok och den kommer garanterat att bli bakad. kanske som uppladdning fredagen innan blogger boot-camp til och med!!??? ( gasugnen till trots...) Ha nu en riktigt skön födelsedag tjejen!

(förresten. Mina baciller tänker jag då rakt inte skicka till dig. De stannar ju i två veckor, du är galen som kunde tänka dig att ta över dem!!!)

M. sa...

Är det okej om jag länkar till din blogg från min blogg? ha det så bra!:)

Karin sa...

Grattis på födelsedagen! Gott med kladdkaka, ät tårta och krya på dig! =)

Löpning & Livet sa...

molly: självklart! jag ska länka till dig också! :)

nike: tackar! Kladdkakan ligger fint i magen nu :)

lina sa...

Grattis i efterskott!!! Hoppas du hade en bra födelsedag igår! Hoppas också förkylningen försvinner så snart som möjligt!!!!

Löpning & Livet sa...

lina: tacktack!