söndag 6 april 2008

I ♥ running

Jag tror jag är frisk nu!! Igår kväll var jag nämligen ute på ett litet lätt distanspass och gud så härligt det var att äntligen få springa! Så härligt att jag kommer springa hem från jobbet idag också. Kanske inte det smartaste egentligen, det gäller att inte gå ut för hårt nu och få bakslag, men jag kommer att ta det superlugnt så förhoppningsvis är det ingen fara. Det är inte så himla många kilometer mellan jobbet och hemma om jag tar den snabbaste vägen heller så det funkar nog. Problemet är nog bara att jag antagligen inte kommer att ta den kortaste vägen, men jag ska försöka, jag lovar :)

10 kommentarer:

Unknown sa...

Jag funderar också på att springa hem från jobbet... Måste bara provgå vägen först, vill ju inte springa vilse!

Löpning & Livet sa...

mialena: ja det är riktigt smart faktiskt :) fast kanske bra att veta var man ska springa så att man inte råkar springa några mil för mycket :)

Unknown sa...

Med mitt (obefintliga) lokalsinne ar risken stor!

Sofy sa...

Jippie!!!

Och jag med! Ikväll smäller det. 49 minuters promenad och 10 minuters JOGGING! (ja, jag vet...men jag tror inte jag FÅR mer för knät. Man måste ju börja nånstans. Sjukgymnasten sa 5-10, jag säger 10.Vad säger du?

Kram

lina sa...

Skönt!!!! Här är det världens ruskväder idag, men ska nog bege mig ut en runda trots det! Ha en fortsatt bra dag!!!!

Löpning & Livet sa...

mialena: :)

sofy: Åh vad kul! Och tio minuter är bättre än ingen :) Det gäller att se positivt på saker :) Du får rapportera hur det gick sen!

lina: Vad tråkigt! Här skiner solen faktiskt!! :) Lycka till iaf!

Felicitas sa...

HÄRLIGT att du är frisk! :D Men ta det nu lugnt i början (vet att det är svårt)... :P

Anonym sa...

Skönt att du är frisk och kan springa igen!!!!

Och jo, jag borde klara 2 timmar på halvmaran. Det är ju flera veckor kvar, dessutom så mycket hinner hända!!

Löpning & Livet sa...

felicitas: jo jag vet.. men det är ju så svårt :D

elin: Ja så himla skönt att det bara blev tre dagars sjukdomsuppehåll!!

Karin sa...

Skönt att du är frisk igen!! Du är snart tillbaka där du var, snabbing!