onsdag 23 april 2008

Mutor funkar (iallafall på mig)

Jepp, såhär ser man ut när man har sprungit långpass trots träningsvärk och trötta ben. Ganska nöjd alltså. Även fast fartökningen kanske inte gick så snabbt som Mr Sz ville så är jag nöjd med passet som helhet. Anledningarna till att det inte gick så snabbt var:

1. Träningsvärk och trötta ben som jag nämnde innan
2. Totalt skulle jag springa 4km längre än de 18 som stod på schemat (jag är trotsig) och ville inte dö helt.
3. Ökningen hamnade som vanligt i slottsskogen med alla dess backar och klungor av promenerande och löpande människor.

Genomsnittsfarten slutade på 5.22min/km tror jag vilket både är förvånande och glädjande. Jag kan alltså äta upp resterna av mutorna (godis) med gott samvete. Jag är värd varenda gram socker och smaskiga tillsatser!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat, med träningsvärk å allt! Klart du förtjänar lite gottis!

Felicitas sa...

Åh, det är ju kalasbra! Du är också sådär toksnabb som jag vill bli! ;D

Sofy sa...

Wow, vlka tider du börjar få till. fantastiskt!!! Du är så grym!

På så långt pass gjorde du ju av med massor energi,bara att fylla på! Pulsklockan jag fudnerar på är faktiskt av obh-nordica, de slår sig in på pulsklockemarknaden. Visst vore det coolt med en sån med fotgrej som mäter pace och sträcka och så, men med inköp av i princip varenda möbel som ska finnas i ett vardagsrum, samt att det ska in ett helt nytt kök i vår lägenhet i höst, samt en ny tv ska inhandlas så... då får det bli den för under tusenlappen men som ändå har många av de funktionerna som de dyrare konkurrenterna har. Köper man en polar för 800 spänn vet ju den i princip bara vad klockan är och hur pulsen slår...

Ska bara hitta en återförsäljare av polars pulsklockor. Borde inte vara så svårt i sthlm hoppas jag.

kramen!

Karin sa...

Långpass på 5:22? Åhhh..*drömmer* Bra knep det där med mutorna, och när du tränat, ja det är ju DÅ det ÄR ok att käka godis! =)
Grattis till bra prestation!

Löpning & Livet sa...

anna: ja klart jag gör :)

felicitas: jag tror (vet) att du också är kalasbra! :)

sofy: man tackar.. fast jag nojjar mig ändå :) Just det ja.. obh nordica var det ja.. Jo men den kan säkert vara jättebra.. Känns lite som att polars är så dyra bara för att det är ett känt märke.. Martins klocka gick sönder för ett tag sen och eftersom han inte har råd att köpa ny för tillfället tog vi (jag) en prenummeration på fitness för att få en klocka och den har typ samma funktioner som min F6 har även fast man får den "gratis". Jag vill ha med fotpod, men det kan jag ju bara drömma om.. nya löpskor är nog det enda träningsredskap jag får unna mig nu när jag ev blir utan jobb ett tag :(

nike: Jo mutor funkar alltid :) Men du kan säkert också springa i den farten, ditt snabbdistanspass igår gick ju supersnabbt!!

Anonym sa...

woho, värsta bra juh bruden!! Fortsätt i den stilen så kommer du slå rekord! Mutor är dessutom bland det bästa som finns. Njut med gott samvete och var riktigt nöjd och glad!

Anonym sa...

Du är grym! Sjukt långt du sprang! Du var vekligen värd det där godiset :) nadja

Anonym sa...

Duktigt. Jag vill också ha träingsvärk i benen, såååå skönt. Man är nog lite udda. :-P

Löpning & Livet sa...

ruth: hoppas på det :)

najda: tack!

moa: jo lite udda är man allt :)

M. sa...

hej hej! tittar in och önskar dig en fortsatt bra kväll:) hoppas att du har haft en riktigt bradag och att solen har varit framme i götet:)