onsdag 16 april 2008

Mera otur

Min otursdag verkar fortsätta för just som jag började fundera på att byta om och cykla iväg till skatås där backintervallerna ska avklaras började det regna. Jag har inga probelm med att springa i regn, men att cykla i regn och bli kall och sen springa har jag problem med. Och speciellt att cykla hem i regn sen och bli ännu mer nerkyld. Nä, det får bli lätt distans idag istället och backe imorn bitti istället. För då är det en ny och förhoppningsvis bättre dag. Undrar vad som kommer att hända med middagen sen ikväll föresten? Antagligen börjar den brinna eller nåt annat oförutsett..

Tack föresten för alla era tips om skruvar, spackel och annat!

4 kommentarer:

M. sa...

hoppas innerligt att du inte skär dig eller något när du gör middagen. jag lyckades med det igår och då hade jag också en ganska usel dag. det kanske är något som smittar;) ha nu en riktigt bra kväll:) take care!:D

Löpning & Livet sa...

molly: ingea missöden inträffade på hela kvällen! :)

M. sa...

vad skönt att höra:) middagen verkar riktigt god:) är du lakto-ovo-vegatrian eller lakto-vegetarian? ha en riktigt bra fortsättning på dagen!:)

Löpning & Livet sa...

molly: jag är lakto-ovo-veg. Utan ägg skulle jag inte överleva tror jag :) Äter det till frukost varje dag..