lördag 5 april 2008

Jobbhelg och presenter

Tiden går alldeles för fort för nu är det jobbhelg igen. Fast här på jobbet går inte tiden fort vill jag lova. Har haft öppet i en och en halv timme nu och hittills har det bara varit två personer här och solat och nu kom precis en för att träna. Vad är det med folk idag? Är det nån typ av helgdag som jag har missat? Fortsätter det såhär hela dagen kommer det bli segt! Visserligen är det här ett gym där de flesta medlemmarna jobbar i närheten och alltså mest är här på vardagarna (det finns inte så mycket bostäder i det här området, utan mest företag), men det brukar inte vara riktigt såhär tomt..

Födelsdagsfirandet igår var föresten trevligt. Tack för alla era grattiskommentarer! Min syster och en kompis var förbi och smakade på kladdkakan (tyvärr kunde jag inte ta nån bild av den eftersom batterierna i kameran är slut och jag inte hittar laddaren i all röra) och gav mig presenter i form av en kokbok och "badbomber". På kvällen blev jag bjuden på middag av min älskade vilket var supermums! Jag åt en rätt som heter tartufo som jag älskar (gå in i menyn och läs vetja, supergott!). När vi kom byggde vi lite bokhyllor och sen fick jag min present; supersnygga skor (se nedan) som jag önskat mig! Tack! Av pappafamiljen fick jag pengar och vad jag får av mammafamiljen får jag se till helgen när de kommer på besök!


6 kommentarer:

M. sa...

den där rätten du åt verkar jättegod:) var restaurangen mysig i övrigt? funderar på om jag ska gå dit nästa gång jag är i gbg, den verkade mysig. ha en fortsatt bra dag:)

Löpning & Livet sa...

molly: Ja den är jättemysig. Speciellt på somaren när de har en stor uteservering också! Ha en bra dag själv!

Anonym sa...

Känner igen det där allt för väl haha... Mina kompisar hatar mig för att jag inte kan sitta still under en hel film =)!

Anonym sa...

Holy damn.. Vilka fina skor! Sånna vill jag också ha! Tusan att du hann före.. :) Hoppas du hade en mysig dag igår, o att du blev riktigt bortskämd! Hoppas också förkylningen börjar ge med sig, själv börjar jag känna nåt liknande komma krypandes.. :( Men men, du får ha en mysig lördagkväll så hörs vi efter helgen! Puss&kram.

Anonym sa...

Grattis i efterskott. Och så måste jag säga att ETC Grande är min favoritrestaurang i hela Göteborg. Deras mat är sjukt god!

Löpning & Livet sa...

anna: Jo min pojkvän håller på att bli galen på mig när jag sitter och skakar på benen haha :)

ellen: japp :) Du hann före med stövlarna så nu är det min tur :)

Oh no!! Kör min huskur (glass, te, vitlök, lyxjuice) så att du håller dig frisk nu! Hoppas det gick bra på hp också, vi får höras snart coh planera in lite styrketräning! Puss!

river: tacktack! Ja jag gillar också etc grande. Jag har varit där tre gånger, men bara ätit samma rätt varje gång :) Finns inte supermycket veg men eftersom den rätt jag alltid väljer är supergod så funkar det ändå :)