söndag 27 april 2008

Sådär ja

Nu kan jag förhoppningsvis rädda liv. Frågan är bara om jag kommer att minnas hur man gör om jag väl hamnar i situationen på riktigt. Jag hoppas visserligen att jag slipper det, men om så vore det bra om man kan hålla sig såpass lugn att man gör allt rätt.

Bara drygt två timmar kvar att jobba nu. Sen är det bara att försöka att hålla sig vaken hela spårvagnsfärden hem (jo jag var lat och lämnade cykeln hemma eftersom det regnade lite), snabbt byta om och ge sig ut på ett intervallpass. Till min stora glädje är det visst korta intervaller idag (egentligen på tisdag, men eftersom jag inte kan följa schemat så bra i och med boot campen (!) nästa helg får de springas idag istället). Det känns inte lika mentalt jobbigt när man vet att det är under en kortare tid man ska springa snabbt. När detta är avklarat är det bara att snabbt äta, duscha och hoppa i säng, mobben ringer 04.30. Blä.

6 kommentarer:

lina sa...

Det var tidigt!!!! Jag har utmanat dig i min blogg!

Löpning & Livet sa...

lina: åh, det får jag kolla upp! :)

Anonym sa...

Vilka snälla kommentarer du skriver till mig, tack! Tyvärr har hälen blivit sämre igen så Gbg-varvet ligger risigt till. Jag vill inte få kroniska problem....blä!

Visst kommer du på lördag?

Löpning & Livet sa...

elin: vad kul att du tycker det :) Men jobbigt om du inte kan springa..

Ja jag komemr på lördag!! Redan på fredag går tåget upp :D

Sofy sa...

hej sweetiepie!

Snabbläst och uppdaterat mig lite... Du på milen. Jag tror du grejar den under 50. LÄTT!

Varför inte prova!?

Kram

Löpning & Livet sa...

sofy: jo jag ska förhoppningsvis springa karlstad stadslopp den 14:e juni (om jag får ledigt) och då ska det minsann gå unden :)