fredag 11 april 2008

Thank God It´s Friday (och jag är ledig hela helgen!)

Men ingen träning har det blivit idag. Jag flyttade backpasset till imorn istället eftersom jag dels har lite för mycket träningsvärk från styrkan igår för att det ska kännas skönt att springa uppför en backe massa gånger, och dels för att det fanns annat som lockade mer. Shopping exempelvis. Ingen storshoping, men väl en svart body (har inte tid att fota nu, men kanske senare i helgen) från Gina Tricot för 129 spänn. Som hittat! Vet dock inte om min kropp kan bära upp en body men jag jag har bestämt mig för att jag inte såg ut som en stoppad korv åtminstone. Om det sen sticker ut nån liten valk här eller där får kvitta, jag gillar ringningen och längden på armarna så himla mycket och så kommer den passa perfekt att ha under mina höga kjolar och jeans!

Det ska bli så himla skönt med en ledig helg! Imorn kommer mamma och Lina (min åttaåriga halvsyster) på besök över dagen vilket betyder mer födelsedagspresenter! Ska förståss bli trevligt att träffa dem också, jag har ju inte varit hemma sedan julen. Dock betyder detta att jag måste upp tidigt (typ sex halv sju) för att äta frukost och hinna få backpasset avklarat innan de kommer, men det får det vara värt. Mammas man ska på nån mässa så honom vet jag inte om jag hinner träffa, men det vore bra om han hann med att komma förbi en snabbis, mina växlar på cykeln skulle nämligen behöva en makeover och sånt kan inte jag (Inte Martin heller, han har verkligen tummen mitt i handen. Men det gör inget, jag tycker om honom ändå.).

Nä, nu är det dags att gå in i köket och baka en kladdkaka igen! Vi har massa choklad och nougat kvar sen förra veckan så jag tänkte brilljera med att bjuda på kaka imorn! Sen ska jag dricka te, tjyvsmaka på kakan och läsa nån bra bok. Martin är på afterwork med jobbet så jag får roa mig själv, men det är rätt skönt att bara mysa för sig själv också ibland.

4 kommentarer:

Sofy sa...

Hej tjejen! LÅter som en härlig helg.
Jag har nu lagt mig i soffan efter shopping på stan på förmiddagen. Ännu inte ätit lunch, står i valet o kvalet mellan att hämta från cafét nere på gatan eller leta i kylen...letar jag i kylen nu kan jag ju köpa hem nåt gott ikväll... fast å andra sidan. Inget hindrar mig ju från att köpa både nu o ikväll ( förutom tunn plånbok då)

hoppas kakan blev kanon och att det blir mysigt med fika när mammsen kommer!

Susanna sa...

Åh choklad och nougat, det var inte snällt att skriva om nu när jag är bakis och sugen på allt kladdigt ;)

lina sa...

Härligt med ledig helg! Håller med om att det kan vara skönt att umgås med sig själv ibland! Det behöver i alla fall jag titt som tätt. Ha en skön lördag kväll!

Löpning & Livet sa...

sofy: Kakan blev super (men mäktig!) och roliga presenter har jag fått! (berättar om dem imorn)

susanna: stackare! Synd att vi inte bor grannar (eller det kanske vi gör, vad vet jag :D) då kunde jag kommit över med en bit! :)

lina: ja det är faktiskt välbehövligt! Jag har kommit fram till att jag nog behöver rätt mycket egentid..