måndag 21 april 2008

Fullt upp

Ojoj vad jag har mycket att göra. Borde kanske inte tagit sovmorgon med tanke på hur resten av dagen har sett ut.. Först planering hela dagen och nu var jag tvungen att hoppa in och stänga på jobbet. Känns ju sådär att åka till jobbet bara för 3 timmar, men jag behöver alla pengar jag kan få nu när jag inte vet vad jag ska jobba med efter midsommar! (Och så får jag alltid så dåligt samvete om jag säger nej). Känns iallafall som att vi har kommit lite framåt idag! Hinner inte med någon träning idag, men gårdagskvällens intervallpass gick superbra! Var inte alls lika trött och seg som jag brukar under intervallerna och det kändes som om jag sprang snabbt! Synd att jag inte har en klocka som mäter distans, det hade varit väldigt intressant att se hur snabbt det gick!

Förövrigt känns det som om jag har ett hål i magen, jag är hungrig precis hela tiden. Igår åt jag exempelvis middag vid halv tio, tog ett bad och gick sen och la mig och läste vid halv elva. Då var jag lite hungrig igen, men inte tillräckligt mycket för att jag skulle orka gå upp och äta nåt mer. Somnade men vaknade vid halv ett superhungrig och helt darrig och var helt enkelt tvungen att gå upp och äta mackor och dricka mjölk. Om jag är så här hungrig, hur hungriga är då inte de/ni som tränar massa mer?! :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan upplysa dig om att jag åxå är konstant hungrig (binnikemask?), förutom på morgnarna. Det är lite lustigt, jag som alltid har älskat frukosten får nu tvinga i mig lite banan å ett ägg innan träningen. Efteråt däremot skulle jag kunna äta hur mycket som helst. Har fått en ny efterträningsfrukostfavorit: naturell yoghurt med pumpafrön, sesamfrön, några torkade aprikoser, russin och äpple. Mmmm.... Förresten, antar att vi inte hinner prata ikväll, hinner du imorrn? Klem!

Sofy sa...

Ha, ha, ha...härligt att fler vaknar hungriga ibland.

Ja du. Jag fattar faktiskt ingenting om hur mina idoler puma och coola karin äter och tränar. Det är ju sjuka mängderoch dessutom bra kvalitet de får ihop. Jag håller ju på att avlida av hunger och nu och nu tränar jag ju knappt alls!!!

Promenader, visst, men förra veckan innehöll inte särskilt många riktiga träningspass. Nu blir det ordning snart. Jag verkligen längtar att dra igång!

Hi, hi...du fick infon om lägret va?! Se till att inte äta middag på tåget, vi ska se till att äta en juste ladd-middag hemma hos oss istället. Vegetariskt för hela slanten, hi, hi. Kram!!

Susanna sa...

Jag vaknar också sådär hungrig ibland. Har också tagit beslutet att ignorera hungern som börjar kännas när jag ska lägga mig, men det slutar alltid med att jag vaknar och är så hungrig att jag mår illa. Vi får väl äta ÄNNU mer helt enkelt, haha.

Ja jättekul att bo ihop på Bootcampen! Och väldigt skönt att kunna ta följe ända från tåget till vårt Sofyhotell ;)

Löpning & Livet sa...

marie: Skönt att jag inte är ensam :) Konstigt det där med frukosten.. Om det är lågintensiv träning du kör så funkar det nog med bara ägg och banan, men ska du träna på en högre intensitet bör du nog föröka få i dig lite mer.. Kanske kan du dricka ett glas juice till också? Plus skiva i bananen i lite yoghurt? Kanske kan prata ikväll? Kram!

sofy: Haha, du och ditt nattätande var det första jag tänkte på när jag vaknade och insåg att jag var tvuungen att gå upp att äta :)

Jag förstår inte heller hur de orkar :) Om de ska kunna prestera optimalt måste de ju äta ofantliga mängder till den träningsmängden.. Imponernade!

Jepp, har läst infon och det verkar super! Gott med middag, men jag måste nog äta på tåget ändå, mitt hål i magen du vet :)

susanna: Haha, skönt att jag inte är ensam som sagt :) Nej, egentligen är det ju lyxproblem man har.. Man har ju faktiskt "plats" för lite godis! :)

Läste nåt om att du skulle ta med din spikmatta.. jag vill också testa!! :)

Karin sa...

Skumt det där att du var så hungrig, tränar du mer än du brukar nu, eller äter du mindre?

Jag har faktiskt aldrig vaknat mitt i natten och vart tvungen att äta. Men sen är ja så trött och behöver min sömn så jag sover nog som en stock! ;)

Även om ja tränar många timma rom dagen, så äter jag nog oftare än någon annan kring mig. Känns som jag alltid går och fixar mellanmål, men att äta ofta är bra! =)

Löpning & Livet sa...

Nike: Träningen är ungefär den samma men jag har ju börjat cykla till och från jobbet, till stan osv och därför behöver jag ju (ännu) mer energi.. Det händer inte ofta att jag måste upp och äta heller.. var nog typ andra gågnen eller nåt nu, jag sover också som en stock :)