söndag 13 april 2008

Presenter

Ja mamsen och lilllillasyster var ju på snabbesök igår (och mamsens man också, inte att förglömma) vilket betydde födelsedagspresenter! Sånt gillar ju jag. Förutom paket från dem fick jag även några paket från Linas (min halvsyster) farmor och farfar. I dem fanns sängkläder vilket alltid behövs. Vi har mest enkla set, så det var en bra present! I mammafamiljens paket fanns en svart fin tulpanvas och nån slags ljuslykta, också den i svart. Perfekt till vårt svartvitröda kök! Sen tog vi bilen (fatta vad skönt att slippa åka buss/spårvagn!) ut till Ikea och närliggande köpcenter för att jag skulle få min tredje present; en Sodastreamer! Jag valde ju såklart en röd fin sak. (Visserligen ingen äkta sodastreamer utan en Wasser Max. Hoppas de kan göra sånna grejjer i tyskland också..) Skönt (och miljövänligt) att kunna fixa bubbelvatten när man vill! På ikea fick jag även svarta stolsdynor i inflyttningspresent och så shoppade jag ännu mera blockljus, denna gång till hallen. Tavellisten som jag spanat in var tyvärr slut nu också så den får vänta..

Btw har jag hittat batteriladdaren så snart kanske jag kan fota lite i boet så ni får se hur det ser ut. Fast det är lite hyllor och sånt som behöver sättas upp först, så när jag tänker efter kan det nog dröja ett tag.. Snart kommer prinsen hem från Lund och då ska vi ut på lånpass i solen, lovely! 22 km är det tänkt att vi ska klara av. Kommer att gå som en dans, solen skiner ju!!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Åh vad härligt!
Hemmabubbelvatten är klart bra, jag fick min streamer i julklapp av prinsen, används flera gånger i veckan och jag har slutat släpa hem vatten på flaska från affären.

Sol?! Nä vad orättvist!

Löpning & Livet sa...

sofy: ja superbra! :)