fredag 18 april 2008

Tack benen och solen!

Ibland tycker jag om min kropp väldigt mycket. Inte alltid, men dagar som denna då jag misstänkte att benen skulle vara lite trötta på mig och mitt springande, men trots det springer på lika glatt utan några klagomål tycker jag verkligen om min kropp. Jag blev faktiskt förvånad över hur pigga benen kändes idag, inte ens i den värsta uppförsbacken protesterade det särskilt mycket. Tack! Att solen sken och och det var riktigt vårigt i luften (om man bortser från den kyliga vinden som överraskade mig lite här och där) gjorde ju inte direkt känslan sämre. Snudd på Runners High lite då och då. Valde en runda på 17km trots att Mr Szalkai förordat 14. Jag har blivit lite trotsig mot honom på senaste tiden :)

Eftersom jag inte hade någon sportdryck hemma och inte orkade ta mig iväg till nån affär så fick det gå bra med bara vatten, men det gick faktiskt helt ok ändå. Men sorry Stefan, (lärare, handledare och idol) det där med att dricka 1,5-2dl var 15:e-20:e minut funkar bara inte. Då behöver man ju ha en hel hink på släptåg. Mina flaskor i mitt vätskebälte ger väl sammanlagt ca 5dl och det kommer man inte långt på, men vad ska man göra? Kanske borde anställa nån som står utmed vägen och ger mig nya flaskor..

Måste nog föresten tacka mina ben ytterligare en gång; de har ju trots allt cyklat mig till jobbet och ska även ta mig hem sen när jag slutar. Tack benen för att ni står ut med mig!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du är grym! Vad långt du springer! Trevlig helg! Nadja

M. sa...

tittar in för att önska dig en riktigt trevlig helg:) händer något kul i helgen?:) ha det bra!:)

Löpning & Livet sa...

nadja: Tacktack :) Trevlig helg själv!

molly: ha en trevlig helg du med!

Anonym sa...

Ja jag blev chockad när jag fick veta att jag springer 8 km på 40 minuter, jag börjar misstänka att mätaren kanske mäter fel, eller så får jag inse att jag är snabb ?? jag vet verkligen inte. Så min pojkvän ska cykla bredvid mig nästa gång med cykelmätaren på så får vi se en gång till. Inomhus springer jag milen på 1 timme och 3 minuter. Nadja

ingy sa...

herregud, hur ska man få i sig så mycket dryck?!

haha samma här angående utgång... är kanske 3e gången i år eller nåt. gammal är nog ordet. och icke-singel... haha!

Löpning & Livet sa...

nadja: jag tror du är snabb helt enkelt :)

Ingy: Haha ja det ligger nog nåt i det.. Jag har nog max varit ute 2ggr i år.. Fast det beror iofs delvis på att jag jobbar varannan helg.. men några förfester har jag iallafall varit med på så helt dödstråkig är jag inte än :)

Mela sa...

Åh, skaffa en Camelbak! Min absolut bästa kompis på långpassen... Då får du med dig 1,5 liter på ett MYCKET enklare sätt!

Löpning & Livet sa...

mela: ja jag kanske borde det.. inte för att jag vet exakt vad det är, men jag antar att det är nån större fast smidigare grej =)