fredag 25 april 2008

Lite rekord igen (pytte)

Att springa snabbdistans genom stan är kanske inte det smartaste. Särskilt inte längs avenyn, vasagatan och linnégatan en solig löningsfredag vid femtiden. Jag sprang slalom och jag var arg. (Varför måste folk gå tio personer i bredd och ockupera både gång- och cykelbanorna?) Men snabbt gick det ändå. Själva snabbdistansen på 7km gick i genomsnitt på 4.40min/km vilket är en pytteförbättring sen förra gången då den gick på 4.42. Men mycket var nog tack vara att jag spurtade på slutet, fast det behöver vi ju inte låtsas om. Totalt blev det 12km på 59min vilket ger en genomsnittsfart på 4.55min/km, även det ett pytterekord (4,59 förra gången). Det skulle vara intressant att veta hur snabbt jag sprang milen på..

Det har jag dock inte tid att fundera på nu, måste hoppa in i duschen så att jag hinner fixa mig iordning innan vi får besök från Norrköping/Linköping. Jag ska laga en indisk gryta med spenat och tofu och ev naanbröd om jag orkar baka. Ett par glas rödvin ska jag iallafall med all säkerhet få i mig. Till efterrätt blir det det här. Ha en trevlig fredagkväll!

6 kommentarer:

Anonym sa...

gadd damn vad snabbt du springer! =)

Felicitas sa...

Håller med Funrun, du är snabbare än din egen skugga!! :D

Löpning & Livet sa...

haha ni är roliga ni :)

Unknown sa...

Vadå pytte, rekord som rekord! Sträck på dig tjejen! :)

Och ja, folk som går i bredd borde hålla sig hemma. Speciellt de som blir sura för att man springer förbi dem och råkar snudda vid dem eftersom de dessutom går i sicksack!

Löpning & Livet sa...

mialena: ok, jag var duktigt :) Ja varför går de alltid i sicksack?

Karin sa...

Shit du är en snabbing! Du behöver inga snabbskor om du redan är så snabb =)
Förstår att du blev lack på de som gick och tog upp hela vägbanan, grrr...!