måndag 14 april 2008

Varning för gnäll

Känsliga läsare bör sluta läsa här. Fast till mitt försvar kan jag säga att det var längesedan jag gnällde sist (åtminstone här på bloggen).

Anledningen till att jag gnäller är att jag var på ett pumppass som gick sjukt dåligt. Visserligen ökade jag på alla övningar utom axlar, men ändå, sådär svag brukar jag inte känna mig. Egentligen vet jag ju varför det kändes så dåligt; jag sprang långpass igår och idag har jag slarvat med maten. Jag har inte haft nån vidare aptit och har därmed ätit alldeles för lite för att jag ska orka prestera optimalt. Så jag får helt enkelt skylla mig själv. Förutom när det gäller axlarna, där är jag alltid svag. Så, nu är det slutgnällt för denna gång, sängen väntar.

Puss!

PS. En bullis piggar alltid upp mig!

4 kommentarer:

Karin sa...

Men du, om du ökat på ALLA muskler utom axlar, det rä väl klart du blir trött då? Att bara öka på en muskelgrupp känns ju det med!

Jättebra jobbat, du är grymt stark, det vet jag!

Löpning & Livet sa...

nike: jo, fast grejjen är att när jag går på krafttag (mitt andra gyms varant) kör jag tyngre än vad jag gjorde igår.. fast det är klart, man kan kanske inte jämföra precis.. kanske är lite färre reps på krafttag trots allt.. bara att bita ihop och fortsätta träna :)

ingy sa...

Åh, i love bullisar! Det är en jättefin här i huset. Deras gamla dog förra året men de skaffade snabbt en ny skuttig liten en :)

Löpning & Livet sa...

ingy: åh trevligt att du skaffat en blogg! den ska jag genast lägga till bland mina länkar! Måste nog komma och hälsa på er snart då så att jag får se sötnosen :) Det bodde en i vårt förra hus också, men jag såg den alldeles för sällan :(