onsdag 9 april 2008

Brev till bacillerna

Jag hoppar på Sofys underbara idé om att skriva brev till bacillerna. Nu är det dock inte främst mina baciller jag tänker på utan min tvillingsjäl (en annan gång ska jag berätta den historien)Ellens. Hon har nämligen lite dåligt immunförsvar och drabbas av halsont och förkylningar alldeles för ofta.

Så nu kära bakterier och virus, kan ni vara snälla och hålla er borta från henne (helst från mig också tack) nu kanske? Hon måste kunna träna inför gbgsvarvet och vill inte ha ont i halsen mer nu! Ni kan även se till att hålla er borta efter detta lopp, jag vill nämligen ha en träningskompis som är frisk och som jag kan dra med mig på diverse andra lopp och utmaningar. Det finns säkerligen någon annan ni kan attackera istället. Någon som inte har varit sjuk på länge eller någon som helt enkelt har gjort sig förtjänt av att drabbas av lite sjukdom!

Jag ber även er krämpor att hålla er borta från både mig och Ellen. Se till att min högra (även vänstra såklart) Tractus Iliotibialis och Tensor Fascia Latea håller sig i skinnet och inte orsaker nåt mer löparknäont och att Ellens konstiga fotont inte kommer tillbaka. Snälla!

Nu hoppas jag på att det här hjälper. Idag har jag träningsvila och tänkte ta mig en tur till Ikea och en sväng på stan. Ska försöka hålla mig borta från kläd- och skoaffärer och endast kolla inredningsbutiker. Vi får väl se hur bra det går.. Ha en bra dag!

7 kommentarer:

Sofy sa...

Åh... hoppas det funkar för dig med. För mig gjorde det susen. Jag uppmanar dock andra att ta det lugnt med brevskrivandet. Det ska ses som absolut sista åtgärd, när man tröttnat rejält och verkligen har insett vikten av hur underbart det är att vara frisk och kry. jag håller tummarna för Ellen! Klart du ska ha en frisk träningskompis!!!

M. sa...

hoppas att du också får en bra dag och att du hittar något kul på IKEA:)

Anonym sa...

Åhh! Vad söt du är! O vad glad jag blev av o läsa ditt fina brev.. :) Du är så snäll som tänker på mig! Jag hoppas verkligen att den här förkylningen bara är tillfällig, o att ditt brev fungerar! Så att jag är fit for fight snart igen. Men faktiskt så känns det lite bättre idag, men för säkerhetsskull så vilar jag o kurerar mig idag också, så hoppas jag vi kan träna som planerat imorrn! Ska nog ta mig en tupplur nu direkt.. :) Hoppas du har haft en bra dag (i det konstiga vädret), så hörs vi ikväll! Kramkram.

Felicitas sa...

Haha! Vad gulligt av dig!!

Löpning & Livet sa...

sofy: ja hoppashoppas! :) Nej det gäller nog att inte överdriva brevskrivandet då kanske bakterierna blir resistenta :)

molly: jo då jag hittade massor av nödvändiga och mindre nödvändiga saker som fick följa med hem :)

ellen: jo jag kan vara snäll när jag vill hihi. Men lite i egosyfte var det ju också, det är ju tråkigt att träna själv :D Hoppas det hjälper nu så vi kan bli lite starkare imorn!

fleicitas :D

Anonym sa...

det är sånna saker som sanna vänner gör; motar bort baciller och manar fram träningslusten!

Löpning & Livet sa...

Ruth: Vad snäll du är :)