onsdag 2 april 2008

Sjuk??


Sitter här och fryser, har lite ont i halsen och massa ont i magen så jag tror nog att jag är lite sjuk. Blä, jag har inte tid med sånt! Cyklade hit i duggregn gjorde jag också och det kan ju inte direkt ha gjort saken bättre.. Funderar starkt på att lämna kvar cykeln här och ta bussen hem sen även om det betyder att jag måste skippa min älskade frukost för att hinna med bussen imorn. Självklart äter jag frukost direkt jag öppnat isåfall, men det är ändå inte samma sak som min gröt, juice och ägg frukost.

Åh jag vill bara hem till sängen! Bädda ner mig och inte gå upp förän ikväll nån gång. Men det går ju inte tyvärr.. Men nån timme ska jag iallfall krypa ner så fort jag kommer hem, så de så! Som ni märker tycker jag väldigt synd om mig själv just nu :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Usch då! Hoppas det går över fort som tusan!

Sofy sa...

Buhuuuu... snörvlar i kapp med dig. Går em efter lunch jag med, jag hostar och ryser. Jag som trodde att jag var på bättringsvägen...

Stackars, stackars, stackars oss!!!

Felicitas sa...

Nej! Inte bli sjuk nu, det är ju bara jättedumt! :P
Krya på dig!!

M. sa...

Krya på dig!

Löpning & Livet sa...

anna: ja det hoppa jag också! :)

sofy: Ja det är så himla synd om oss! :)

felicitas: ja, jättedumt! :) tack!

moly: tack!