tisdag 1 april 2008

Jag behöver fler timmar på dygnet!

Tiden går snabbare än vanligt när man har mycket att göra känns det som. Sakta men säkert börjar nya boet likna ett bo istället för en lagerlokal och jag har redan börjat trivas. Men någon tid till bloggande har det inte blivit. Inte till tränande heller för den delen, men det kanske har varit lika bra, för jag har en konstig känsla i halsen igen. Det gör inte ont, men det piper lite när jag ligger ner och tar djupa andetag, typ som att det sitter fast massa slem i flimmerhåren som inte går att hosta bort. Mest känns det dock när jag ligger ner och ska sova och jag tror inte att det ska vara nån fara att träna ändå. För det ska jag verkligen försöka hinna med idag! Ett intervallpass så fort jag kommit hem från jobbet på förmiddan och om det inte känns konstigt kanske även det superbra spinningpasset ikväll. Men som sagt, kroppen och tiden får avgöra om det blir nåt av det, får väl helt enkelt gå nästa vecka om jag inte hinner idag..

Idag är ju första dagen jag jobbar sen vi flyttade och eftersom bussarna passar så dåligt (hade varit tvungen att gå hemifrån redan vid fem och sen behövt byta buss och krångla) har jag nu officiellt börjat cykla igen! Trots dimma och mörker var det superskönt! Jag är inte alls lika trött nu som jag brukar vara annars, man vaknar till liv på ett helt annat sätt när man får röra lite på sig och får andas lit frisk (nåja) luft! Gav mig av hemifrån vid kvart över fem och var framme vid jobbet ungefär tjugo i sex. Perfekt, då hinner jag fixa det som måste fixas innan jag öppnar vid sex i lugn och ro. Appropå fixa så måste jag nog fortsätta göra det nu, men jag återkommer (förhoppningsvis, ska inte lova för mycket nu) ikväll opch rapporterar hur träningen gick!

P.S 1:a april idag.. kan vara bra att ha i åtanke :)

8 kommentarer:

Susanna sa...

Ja visst är det härligt när man kan cykla till jobbet? Man hinner vakna hur trött man än är.

Hoppas att någon sätter dit mig med ett riktigt roligt aprilskämt idag, 1:a april är kul :)

Anonym sa...

du kanske har "flytt-astma"? Det är en sak som jag iaf får av allt damm och alla 'torra' flyttkartonger.
Må gott, det är iaf skönt att se några livstecken då och då!

Sofy sa...

Du verkar ju vara grym på att flytta! Vi är inte klara ännu.. ha, ha.. fast det beror ju mest på att det ska in byggjobbare och slå hål på vardagsrumsväggen och sätta dit en balkong. Känns inte som det är idé att göra riktigt klart innan dess, men nu börjar de snart!!!

Härligt med cykel på morgonen, nu är det ju dessutom så ljust och härligt ute!!

Kram

Löpning & Livet sa...

susanna: Ja superskönt! Jo lite kul kanske det är :) Iaf om det är ett bra skämt. fast jag är så lättlurad, så jag kommer garanterat gå på massa lätta skämt :)

funrun: Jo jag funderar också på det. Elelr så är det för att jag råkade andas in ångorna av ugnsrengöringsmedlet, vilket det stod var farligt :)

sofy: Haha, nej det kommer nog ta ett bra tag innan vi blir helt klara också, men man kan iaf röra sig där inne nu tillskillnad mot i söndags :)
Jo det är superskönt att cykla, fast nu när vi ställt om klockan så var det kolmörkt både när jag cyklade iväg och när jag kom fram.. fast snart så! Kram!

M. sa...

hej hej! kul att du tittade in på min blogg:) ja, jag har gjort gröten som finns på min sida:) vill du ha receptet? :P jag tycker att den ser hemsk ut i färgen, men det är ju en gröt som skiljer sig lite från gammal vanlig hederlig havregrynsgröt:) ha en bra dag!

Löpning & Livet sa...

molly: OK, då får jag gå in och kolla, kan ju vara kul med nåt nytt :)

lina sa...

Låter härligt med cykling, vårkänslor för mig!!!! Hade helt glömt bort 1:a april. Har i alla fall klarat mig från att bli lurad, vad jag vet:)

Löpning & Livet sa...

lina: Ja det var inte så vårigt när jag cyklade till jobbet, men på hemvägen var det riktigt varmt och skönt! Jag tror inte att jag har blivit lurad, men man vet aldrig :)