torsdag 3 april 2008

Värmland

Jag hade inget bättre för mig så jag tänkte att jag kunde kolla på "Du är vad du äter" för en gångs skull (även om man inte alls är vad man äter, men det blir en lång förklaring som vi tar en annan gång). Och oj vilken härlig värmländska man fick höra, nästan så att jag längtar hem lite :) Förr tyckte jag alltid att det lät hemskt när man hörde folk prata värmländska på tv, men nu tycker jag faktiskt att det låter riktigt charmigt. Jag är nog lite stolt över min dialekt trots allt, även om jag inte pratar riktigt lika brett längre. Iallafall inte i vardagen, när jag kommer hem till vackra värmland blir det dock lite värre :)

2 kommentarer:

Steelfire sa...

hihi, jag tittade också på programmet och fick lite hemlängtan. Gött!

Löpning & Livet sa...

steelfire: haha jo :) Var kommer du från?