onsdag 7 maj 2008

Sol och Vårrus

Jag har legat ute och snorat och snörvlat ett par timmar och förhoppningsvis fått lite färg på min likbleka kropp. Jag var till och med så vuxet förnuftig att jag inte låg lika länge som jag egentligen velat, jag vill ju inte se ut som en kräfta imorn. För så vuxen att jag smörjde in mig med solskyddsfaktor var jag inte. Sånt gör jag bara när jag solar "på riktigt", det vill säga på en strand vid en sjö eller ett hav.

Nu ska jag laga middag och börja ladda mentalt för kvällens vårrus. Det är som sagt jobbigt att springa snabbt. Eller just det ja, jag skulle ju ta det lugnt nu när jag är lite förkyld.. Vi får väl se hur det går med den saken.. försöka kan man ju iallafall.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej i solskenet! Jag har med solat mig igår, är dock röd som en kräfta idag över HELA kroppen, sjkut ont gör det, men vad gör man itne för att bli lite brun och fin (eller röd). Lycka till på vårruset, jag sprang mitt i måndags. Du måste tala om dig tid sedan, är nyfiken. Nadja

TheLoonyNail sa...

Lycka till ikväll!!!

lina sa...

Lycka till!

Anonym sa...

Lycka till!!! Och hoppas du inte får slåss alltför mycket med folk som promenerar på fel sida!

Sofy sa...

Hur går det hur går det hur gick det???!!!

Rekord!?

Pöss!

Löpning & Livet sa...

nadja: Härligt! :)

vargungen, lina och anna: :D

sofy: helt ok och lite rekord =)