torsdag 22 maj 2008

Segt men ganska snabbt ändå

Lyckades tvinga ut mina ben på ett 14km distanspass trots att de var trötta efter skatåsmilen (av mig även kallad mördarmilen) igår. Tänkte att det nog skulle bli bra bara jag kom ut och fick mjuka upp dem lite. Och visst, de var stumma som stockar och protesterade lite ibland, men tydligen gick det rätt snabbt ändå. En genomsnittsfart på 5,16min/km på ett medelhårt distanspass får jag nog se som godkänt. Men! Jag vill ha lätta ben som ger mig känslan av att vara oövervinnerlig! Kanske imorn?

Nu måste jag snabba mig på. Vi ska ta en tur till Ikea och köpa cdhylla och sen ska vi hämta en soffa som vi ska köpa billigt av en kompis kompis. En likadan som den vi har fast större och en annan färg. Kommer nog se lite roligt ut med två soffor i olika färger, men tills vi har råd att köpa nya överdrag får vi stå ut med det. Brunt och blått skär sig inte iallafall..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också ha lätta ben... En vacker dag kanske :)

Sofy sa...

Hej sötis!

kan inte hjälpa det, men jag blir lite avis på dig som kan springa sådär mycket och ofta med dina ben... det är inte mer än rätt att de känns tunga ibland, ha, ha...

nädå, skäm åsido, det lät som ett fint pass och självklart önskar jag dig pigga ben igen!

kramen

Löpning & Livet sa...

anna: jo, rätt som det är är de pigga och glada igen :)

sofy: haha.. nej det har du rätt i! Inte mer än rätt att de är sega ibland. Bättre det än skadade iaf! Själv är jag väldigt avis på "alla andra" löpare vars ben alltid verkar pigga och som kan springa hur mycket som helst! Att man aldrig kan bli nöjd :)

Susanna sa...

Jag är nog inne på Sofys linje där. Med tanke på hur mycket de springer blir de väl tunga ibland. Men det klart man hade föredragit en kropp som aldrig behövde återhämta sig =)

Villa Carl Larsson sa...

Vad duktig du är på att springa!!! Har du några heta tips för att bli en bättre löpare? Jag är inne i ett ekorrhjul som inte snurrar särskilt snabbt.

Löpning & Livet sa...

susanna: jo ni har väl rätt som vanligt :)

jozan: tack! tja du får väl fråga så får vi se om jag kan svara :D Men jag vet iaf att jag har blivit mycket snababre av att träna mer kvalitativt, dva intervaller, backpass, snabbdistans osv blandat med rena distanspass..