tisdag 27 maj 2008

Dagsrapport

OK. Dagen blev till kväll på väldigt kort tid. Det betyder att jag inte har så mycket tid och ork kvar till några längre rapporter, men jag kan meddela att benen är fortsatt sega men att det blir bättre. (Super)långa intervaller igår, 5x7min med 1,5min gåvila emellan och två korta och lätta distanspass idag. Schemat är tufft. Lite för tufft har jag insett, så jag kommer ta bort/korta ner vissa pass men ska försöka följa upplägget någorlunda. Har insett att jag inte kan öka veckodosen med 3-4mil (från runt 4-6mil till 8-10mil) så här på en gång. Då kommer skadorna som ett brev på posten. Jag gör det på mitt sätt helt enkelt, men med inspiration från Szalkai.

Jaq kan även meddela att jag solade i flera timmar idag och faktiskt har fått lite färg! Och så har jag hunnit med en snabbis på stan vilket betyder shopping! Ja mamma och Martin, jag vet att jag inte ska shoppa nu när jag kommer ha så lite pengar i sommar, men det här var saker jag behöver som dessutom var billiga. En svart bikini med guldränder (den från förra året sitter inget bra) för 98kr delen, ett par svarta cityshorts (de från förra sommaren är för stora, det var de redan då, man ska inte låta sig övertalas att köpa en storlek större än man egentligen vill!) för 149kr och ett par hotpants (de gamla är för gamla och alldeles för stora) för 49kr. Strax under 400kr alltså. Och så hade jag en värdecheck på 50kr (som jag fått för att jag handlat så mycket såklart) så det blev mindre än 350kr. HM är en bra affär. (Men nu får jag hålla i slantarna resten av månaden)

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Tror att det är väldigt klokt av dig att hålla nere distanserna och att bara öka försiktigt, successivt!

Hur gör man förresten för att springa på kvällen?? Jag har insett att jag nog måste börja prioritera min sömn lite bättre om jag ska orka med all träning som jag vill få in.. :P

Anonym sa...

Smart av dig att inte öka så mycket på en gång, bättre att ta det i din egen takt. Så slipper du skadeeländet!

Shopping låter kul. Var själv ute en sväng i lördags men med mångdubbelt belopp som resultat :( Nu får här också snålas!!!

Löpning & Livet sa...

felicitas: jo det är nog smart..

Svarar på springfrågan i din blogg :)

anna: ja jag hoppas dte! Det är härligt med shopping!! :D

Erika sa...

Klokt beslut!

Härliga inköp och det är ju roligare att kläderna blivit för stora än för små :)

Villa Carl Larsson sa...

H&M är en kanonbra och billig affär oftast! Det är så roligt att shoppa. Ibland måste man ha vissa saker bara oavsett om man inte har råd. Man tar sig alltid råd på nåt vis :)
Handlade själv lite från H&M Rowells igår. Längtar till det kommer.
Kram

Löpning & Livet sa...

erika: haha, jo men det är inte bra för ekonomin :)

jozan: jo för mig är det farligt att gå in, jag kommer alltid ut med åtminstone nåt smycket eller nåt annat litet :D