söndag 1 juni 2008

Glädjetårar för andras skull

Marathon! Jag vill springa (Stockholm)marathon! Efter att ha läst massa tävlingsberättelser från bloggare, vars träning jag följt ett bra tag nu, är jag om möjligt ännu mer besluten om att NÄSTA ÅR SKA JAG SPRINGA!!! Tårarna började rinna (Och jag som är på jobbet. Tur att det är i princip folktomt här.) när jag läste om dessa fantastiska prestationer, om vilkt slit det är och hur fantastiskt det känns. Jag vill också känna den där känslan! Den 30:e maj 2009 får jag göra det. Idag öppnar anmälan, nästan så att jag får lust att anmäla mig på stört.

(Det finns faktiskt ett marathon även här i gbg, men det går på en supertråkig bana utan publik typ. Där vill jag inte springa.)

3 kommentarer:

Cizzi sa...

javisst blir man lite sugen. hehe. men sen kommer jag på hur långt det är och då nöjer jag mig med att läsa och vara stol över alla andra istället =)

Anonym sa...

Jag peppar marathon 2009, så det skulle vara kanonroligt om du också sprang det!!! :) Ett års förberedelser borde vl vara nog när man har "några" mil i benen? ;)

Löpning & Livet sa...

cizzi: jag är helt sjukt sugen! :)

emmelie: Klart vi klarar! :)