måndag 2 juni 2008

Helt slut

Backintervallerna var jobbiga, jobbiga, jobbiga. Men uppvärmningen och nedvarvningen på 5km-spåret i Skatås (lika backigt som milspåret) var nästan ännu värre. Jag kände mig som en flodhäst ungefär. Igen. Det verkar vara standard nu i värmen. Funderar på om allergin medverkar till att det känns så extremt jobbigt. Det känns som jag blir väldigt anfådd väldigt lätt, men pulsen ligger normalt.. Men i vilket fall som helst är det iallfall gjort och jag är nöjd att jag genomförde alla tio intervaller plus lite löpskolning efteråt. Löpskolning är riktigt kul faktisk, särskilt mångstegshopp (tänk tresteg) då man får flyga fram lite. Värre är det med höga knälyft som alltid tar död på mina höftböjare. Några muskler att träna under styrkepasset imorn kanske. Nu måste jag verkligen sova. Mindre än sju timmar tills klockan ringer och jag behöver all vila jag kan få nu.

7 kommentarer:

Cizzi sa...

jag tror att du får komma hit och drilla min löpträning så jag får ordning på det =)

Anonym sa...

Låter kul med löpskolning. Börjar kittla lite i löpartarmen igen nu...

Löpning & Livet sa...

cizzi: haha.. om du betalar mig bra så :D

anna: Oj, redan :)

Felicitas sa...

Bra jobbat!! :D Jag ser fram emot att köra igång ordentligt på programmet när jag väl har genomfört Tjejvättern. Innan dess ligger fokus på cyklingen.. ;)

Sofy sa...

Oj, oj, oj... kanske ska bjuda in mig till ett löptränarläger i göteborg om jag ens ska lyckas se skymten av din rygg på tjejmilen...fasen vad grym du är bruden!

Ja, jag kanske borde skärna ner på morgonpromenaderna, vill ju egentligen springa varje morgon men vet ju av erfarenhet att kroppen inte pallar det just nu och ut VILL jag ju! svår nöt att knäcka. Att jag ökade tiden denna vecka var mest för jag känner att jag vill höja intensiteten i träningen lite, men eftersom jag inte riktigt KAN det ( belastning att springa varje dag blir för stor) måste jag ju länga tiden om nåt ska hända... Tänkte mig en liten formtoppning nu på ca två-tre veckor.

Skönt med minisemster för dig i helgen, ha det toppenskönt i solen nu. jag är avis!

Anonym sa...

Tack! Ja, jag hoppas att de ska vilja sporta mycket hela livet! :-)

Löpning & Livet sa...

felicitas: det låter som en bra plan! :)

sofy: haha, du behöver nog inte vara orolig :9 Men du kan få komma på tränignsläger ändå, det vore superroligt!!

elin: jo det är bra att börja i tid :)