onsdag 25 juni 2008

Träning och jobb

Intervallerna igår gick bra, jag kom ihåg att ta medicinen och det gick därmed att andas normalt. Så himla skönt! Idag väntar långpass, revansch på det förra som fick kortas ner en massa kilometer eftersom jag kände mig så konstig och matt. Men nu ska det minsann springas hela den planerade 22km rundan! I lugnt och långsamt långpasstempo, utan någon mentalt blockerande och jobbig fartökning.

I eftermiddag ska jag gå bredvid på det allra nyaste jobbet (jag har ett gammalt, som jag snart ska sluta, ett nytt som jag kommer jobba några dagar (oftast kvällar :() i veckan på och ytterligare ett nytt (det jag ska jobba på idag) som jag kommer att hoppa in när det behövs på). Det ska bli både roligt och jobbigt. Roligt eftersom det är lite mer normal lön då det är en kommunal motionsanläggning, men jobbigt eftersom jag hatar att vara ny och inte kunna allt. Men det blir nog bra tillslut.

Förövrigt känns det som mitt liv bara består av träning, jobb (träning det med), bloggar och litteratur för tillfället. Alla vänner är bortresta, Martin jobbar och jag har inga pengar på kontot att shoppa upp. Alltså får jag hålla mig hemma och ägna mig åt ovanstående aktiviteter. Men det är rätt skönt. Ett tag iallafall. Men nästa vecka händer det andra saker, då är det dags att åka till Arvika igen. Se och lyssna på massa bra musik, träffa bästaste barndomsvännerna och dricka lagomt (??) med vin.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt med långpass! Vill också!!!!

Anonym sa...

Åh 22 km, inte illa! Mmm känner igen mig i ekorrhjulet träning, jobb, träning, jobb ... jobba lite till ...