fredag 27 juni 2008

Shopping och lite annat

Min nya kärlek (och en baddräkt, nu ska jag lära mig simma ordentligt!) bor numera hemma hos mig! Jag tror den kommer få stanna kvar, ska testa lite mer innan jag bestämmer mig helt. Det fanns ingen i min vanliga storlek så jag fick ta en storlek större, men det funkar nog ändå tror jag. Modellen är sådan att det inte gör så mycket om den är lite stor. Så fort jag hinner, ska jag lägga ut bilder! Det kan dock ta lite tid, jag kommer nämligen jobba hela helgen inklusive ikväll.

Förutom att shoppa (och städa och jobba) har jag även hunnit med ett löppass i Skatås. Tänkte att det var dags för mördarmilen igen. Till en början kändes allt jättebra, benen var piggare än väntat och jag tyckte att jag sprang på rätt bra (nåja, som vanligt åtminstone) vilket även klockan visade. Kollade på den rosa skönheten sista gången vid 7km och då såg allt ok ut. Så döm om min förvåning när klockan visade ungefär en och en halv minut sämre än vad jag väntat mig! Hur jag kan ha tappat så mycket tid på tre kilometer, där det dessutom går ganska mycket nedför, är för mig ett mysterium. Men, men ibland är det så, bara att glömma och gå vidare. (Mitt nya motto) Dags att jobba lite..

Inga kommentarer: