onsdag 18 juni 2008

Fotboll och tjuvträning

Jag är på jobbet (det "nya") och kommer alltså missa större delen av fotbollen. Känns som om jag är den enda i hela Sverige som inte ska se den. Istället roar jag mig med att tjuvträna lite genom att sitta på en pilatesboll istället för en stol. Eller jag har egentligen inget val, förutom att stå då, eftersom vi inte har någon stol i lämplig höjd här i repan. Men jag lovar att bara sitta på den, jag ska inte tjuvträna mer än så.

5 kommentarer:

Susanna sa...

Hej! Nu har jag uppdaterat mig på vad du har haft för dig under veckan :)
Det var tråkigt att läsa om att det gått så segt för dig med träningen, men jag tycker det verkar vara ett ytterst klokt beslut att vila en vecka. Skönt dessutom med ny medicin och regn, du kommer ju att flyga fram nästa vecka!
Kram

Anonym sa...

jag tittar inte (av mycket fri vilja)! =)

Löpning & Livet sa...

susanna: haha, jag hoppas på det! :)

funrun: bra :D

Cizzi sa...

Jag ska övertala chefen att skaffa en pilatesboll att sitta på i receptionen =)

Löpning & Livet sa...

cizzi: gör det :)