tisdag 17 juni 2008

Abstinens

Bara en dag har gått och jag har redan abstinens. Fast när jag tänker efter så har ju faktiskt två dagar gått, jag tränade ju inte i söndags. Hur ska jag klara sex dagar till? Jag gissar på att det kommer kännas så här jobbigt i några dagar till, sen när latheten och bekvämligheten börjar infinna sig kommer det nog bara att kännas skönt. Hoppas jag inte slappar till mig fullständigt så att jag inte orkar komma igång igen! Fast som jag håller på att planera och fixa är det nog ingen risk. Jag tänker mer på träning nu när jag måste vila än när jag får träna. Jag vill bara att det ska vara måndag så att jag får börja min väg mot bättre prestationer! Jag tänker att allt kommer att kännas superlätt och att jag på nåt mirakulöst sätt blivit supersnabb och fått världens ork. Riktigt så kommer det nog inte vara, men det kommer förhoppningsvis kännas väldigt, väldigt kul att få springa (och cykla, simma (För det ska jag börja göra igen! Kanske till och med lära mig crawla?) och styrketräna) igen!

4 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, du kommer att känna dig laddad och peppad när du väl kommer igång igen! Men njut nu av VILAN sötnos!! :D

Cizzi sa...

De första dagarna av viloveckan är alltid värst... Men sen är det riktigt skönt och efter finns det huuur mycket energi som helst att göra av med =)

Sofy sa...

Crawl, vad är det jag hör??!! Trodde vi skulle simma aktningsfullt bredvid varandra som två gamla damer nästa gång vi ska simma det där förbaskade vansbrosimmet??!! Ha, ha... jag har ju gett upp det där med crawl, men om du lär dig kan du lära mig när du flyttar till stockholmo! (hi, hi) För då kan vi springa intervaller ihop också, och käka middag. Och cykla på kanske NYA cyklar?! Kom igen... ta med dig prinsen och kom hit!!!

(nånstans i denna kommentar kände jag att det började spåra ur...sorry)

Löpning & Livet sa...

felicitas: jaepep, megapeppad! :D

cizzi: jo så mycket godis som jag har ätit de senaste dagarn alär det verkligen finnas energi att göra av med :D

sofy: haha du är så rolig! jag kommer nog aldrig kunna lära mig crawla för jag gör liksom tvärt om hela tiden; andas in under vattnet istället för över :)

Om du fixar jobb och lgh (självklart i samma hus som du) så kommer vi på stört! :D Då kan vi öva på tantsimm varje dag :)