fredag 6 juni 2008

Arvika

Det har blivit nåt fel med radavståndet på mina inlägg. Alla inlägg har ändrat sig, varför då? Är det någon som vet hur man ändrar tillbaka?

Men det var ju inte det jag skulle skriva om egentligen. Jag skulle ju skriva om den underbara löpningen i gårkväll. Så fort jag blivit hämtad vid tåget och kommit hem och fått i mig lite vatten bar det av på 10km lätt distans runt stan. Jag sprang förbi stallet och fick känna lukten av hästar igen. Jag sprang längs vattnet i fler kilometer och fick uppleva det bästa av stan; närheten till vattnet. Jag kanske har blivit gammal och sentimental, men när jag sprang där och blickade ut över det klarablå vattnet med solen i ögonen genomfors jag av en känsla av lycka. Arvika/Värmland/Sverige är så himla fint. Speciellt på sommaren när alla färger och intryck blir så mycket skarpare.

Benen skötte sig förövrig exemplariskt, tror att två dygns vila gjorde susen för dem, och även allergin höll sig någorlunda i skinnet. Nu längtar jag till nästa pass; lång intervall som ska springas senare idag. Jag längar också efter min man (ja han fyller ju trots allt 30 snart, så jag får väl börja kalla honom man nu). Vilken tur att han bestämde sig för att komma hit ikväll. Han kom nämligen på att det inte var så kul att vara hemma utan mig :)

2 kommentarer:

Susanna sa...

Skönt att du fick till ett så bra pass! Det är så härligt när man blir helt lycklig över hur vacker naturen är.

Idag efter jobbet ska jag försöka mig på att hitta någon fin löprunda i Delsjöområdet. Undrar om jag kommer att springa vilse...

Löpning & Livet sa...

susanna: vad kul! det är som sagt väldigt fint där! och väldigt jobbigt..