torsdag 19 juni 2008

Inget fusk

Eftersom jag inte räknar promenader som träning utan bara som motion, anser jag inte att jag har fuskat nu när jag varit ute och promenerat med Ellen. Var ju skönt att få röra på sig, men usch vad tråkigt det är att gå! Eller det var inte tråkigt när vi gick tillsammans, men den bit jag gick själv hem från korsvägen där vi skildes åt var sjukt seg och tråkig. Man kommer liksom ingenstans, kommer aldrig fram.. På vägen till korsvägen (vi möttes även där) var det lite mindre tråkigt för då pratade jag i telefon med söta Sofia nästan hela vägen! Jag ska nog börja göra så lite oftare. Ta på sig lurarna och ringa nån, det blir mycket roligare då! Fast när jag tänker efter så är jag ju nästan aldrig ute och promenerar.. Det går ju snabbare att springa eller cykla.. Och jag gillar ju när det går undan, som när man sitter på en häst i full galopp eller får åka skidor utför fort fort fort! (Händer tyvärr alldeles för sällan nuförtiden, typ aldrig om jag ska vara ärlig)


Jag har inte bara promenerat idag utan även fått en hel del annat gjort. Bakat rabarberpaj exempelvis. Hade tänkt ta med den ut till den småländska skärgården(?) imorn, men jag börjar inse att det kanske blir lite väl jobbigt. Först frysa ner den (för att den ska hålla sig någorlunda under buss och bilfärd) sen släpa med den med porslinsform och allt. Hm.. kanske är bättre att äta lite idag och sen lämna resten hemma? Jag blir ju onekligen lite sugen nu.. Hm.. får höra vad min älskade tycker. Om han bara vill komma hem från långpasset nån gång..

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Jag förstår preciiiis vad du menar. Det är sjukt segt att bara gå för gåendets skull.

Jag sneglade på rabarberna i affären idag och var grymt sugen.. Men det blev inte, för jag insåg att jag inte skulle ha tid att göra paj. Men din såg supersmarrig ut!

GLAD MIDSOMMAR sötnos!!

Anonym sa...

Håhåhå! Kan du maila över lite? Blev våldsamt sugen...

ingy sa...

mm, ser gott ut! :)

ja fy vad det är segt at gå själv. jag har 30 min promenad till/från jobbet. booooring. när jag väl orkar gå istället för cykla ringer jag alltid folk. ;)

ses imorrn !:)

Löpning & Livet sa...

felicitas: ja supersegt!

Mina rabarber har legat i frysen i ett år nu så jag tänkte att det var dags att göra något av dem :)

anna: jo jag är lite trött på paj, så du kan få lite :)

ingy: supergott! :) Trevligt att ses, hoppas bilresan hem gick bra och utan missöden :D

Villa Carl Larsson sa...

Ja visst är det långsamt att bara gå och gå ibland. När man springer känns det som riktig träning. Men en promenad är ganska skönt ibland också. Speciellt om man har ett mål att gå mot - som tex. jobbet. Kör hårt i morgon måndag. Kram

Löpning & Livet sa...

jozan: supertråkigt :) Men jag håller emd om att det kan vara bra ändå ibland.. när man vill rensa tankarna tex..