torsdag 19 juni 2008

Sova!

Idag var sista dagen på länge som jag var tvungen att gå upp klockan fem! Eftersom jag ska sluta (kanske hoppa in extra ibland bara) på det "gamla" jobbet nu kommer jag inte börja så tidigt som kvart över sex på länge! Iallafall inte på hela sommaren! Visserligen kommer jag att börja strax före sju ibland, men det "nya" jobbet ligger typ 3min hemmifrån så då behöver jag inte gå upp så tidigt. Jag kommer även att börja på ännu ett nytt jobb (samma gamla arbetsuppgifter, jag är verkligen fast i "receptionsträsket" nu..) som ligger lite längre bort (och också öppnar sju), men det kommer fortfarande räcka att gå upp halv sex. Det känns lite mer normalt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad skönt! Jag gick upp klockan 5i två års tid (frivilligt, för att kunna pussla dagistider) och det funkade ju bra då. Men nu när jag slutat med det fattar jag inte hur jag överlevde...

Löpning & Livet sa...

anna: ja! Två år?! Det hade jag nog aldrig orkat med :)

Anonym sa...

Usch så sjukt tidigt du har gått upp, och jag klagar när jag börjar 7.00 och måste gå upp 5.45, örk. Och visst ärdet skönt att äntligen få sova ut! Nadja

Anonym sa...

Skönt för dig att få lite sovmorgon emellanåt. Själv fortsätter jag kliva upp 04:30 titt som tätt. Får se hur många månader till bara, mitt antagningsbesked borde komma om 2-3veckor. Nä, nu har jag egentligen inte tid att läsa bloggar! Byebye

Löpning & Livet sa...

nadja: ja nu ska ajg sova länge på morgonen några dagar! :)

river: jepp! stackare! Hoppas du kommer in!!

Sofy sa...

Phu! Grattis!

Kul det var att byta ett par ord idag tjejen!kram

Löpning & Livet sa...

sofy: desamma desamma, kram!