torsdag 26 juni 2008

Shoppingsug

Idag var jag inne på HM en snabbis. Inte bra. Jag blev naturligtvis kär i en kjol. Eller egentligen inte, det var inte kärlek vid första ögonkastet. Men ju mer jag tänker på den desto mer kär blir jag. Jag måste nog helt enkelt ha den. Imorn hoppas jag att:

1. Jag har fått lön
2. Jag hinner ner på stan en snabbis innan jobbet
3. Jag lyckas hitta en kjol i min storlek

Om allt detta lyckas stämma in, kanske ni kan få se min nya kärlek imorn!

4 kommentarer:

Susanna sa...

Usch, kjolar och klänningar är det jag har lättast att bli kär i. Man blir ju så fin i dem! Nu har jag dock inte kunnat handla kläder på så länge att jag nästan glömt bort hur kul det är med nya snygga plagg :) Det ska bli så oerhört skönt när man fått in lönen från sommarjobbet och börjar hamna på fötter igen ekonomisk.

På tal om sommarjobb jobbar jag v 28 kväll mån, tis och fre, dag på onsdag, lör och sön, och är ledig torsdag. Så antingen kan vi hänga någon förmiddag, typ måndag eller tisdag, eller någon eftermiddag, som onsdag eller torsdag.

Anonym sa...

I know t feeling... Är hmma i Aa några dagar och firar lille(store)brors födelsedag, och igår fick jag och mamma ett infall att åka till nyöppnade sportshopen i charlottenberg. Inte bra. Det slutade med att jag köpte nya löparskor (adidas super cushion) och ett par gummistövlar... Och:

1.Jag har INTE fått lön än
2.Jag har precis varit i london och spenderat massa kosing.
3.Mickes födlsedagpresent var dyr.

Men nya löparskor var jag faktskt TVUNGEN att köpa... Eller...?;-)

Kram påddä! /Majsan

Unknown sa...

Tummar hålls! :)

Löpning & Livet sa...

susanna: ja vet!! Jag blir alltid kär i kjolar och klänningar! :) Väldigt störande att man inte får sina pengar förän i slutet av sommaren och tvingas leva på sin sambo och därmed inte kunna hitta på nåt roligt på hela sommaren! :(

Ska kolla min kalender så hör jag av mig!

marie: jag måste också köpa nya skor snart, även fast det inte var alls längesen (starx innan jul) jag köpte sist.. men det är smällar man får ta när man ska bli bra (bättre än dålig) :D

hur var london?? Ses vi på festivalen?!

mialena: va bra! Kjolen bor numera hos mig, kanske pga dig! :D