lördag 14 juni 2008

Ojojoj

Klockan är över tolv på natten och jag är fortfarande uppe! Undrens tid är alltså inte förbi. Jag har varit ute och druckit en drink förstår ni. En dyr men väldigt god drink som jag inte minns namnet på (det fanns massa mumsiga att välja på och jag kommer inte ihåg vem av dem jag valde). Jag minns dock att det var lime, is, mango och nån slags rom i. När jag gick hem blev jag sjukt sugen på pommes och på vägen mellan hållplatsen och hemma finns ett gatukök, så jag köpte med mig lite (mycket) hem. Inte lika gott som drinken, men magen blev mätt iallafall.


Tidigare under kvällen fick jag ett enormt sug efter att vara lite mer än salongsberusad och befinna sig på en bra klubb och dansa till synthpop, new romantic och lite Henric De la Cour musik! Fast sen blev jag trött och insåg att sängen lockade mer, även om den är tom (Poken är utomstads och hälsar på vänner) och kall. Så nu ska jag inte var uppe mer, sov gott!

3 kommentarer:

Puma sa...

sov gott du med! själv har jag städit och druckit en flaska 6950 (tog mig totalt 6 timmar). tyvärr finns det inget gatukök i min lägenhet. ingen grabb heller just nu... det är synd om oss!

Em Löfgren sa...

brukar vara ett tecken på att man haft en lyckad kväll när man inte komme rihåg namnet på drinkarna !;)

Löpning & Livet sa...

puma: jag måste verkligen köpa det där vinet! ja det är synd om oss som måste klara oss själva :D

emliscious: haha ja, fast nu berodde det snarare på att drinkarna hade så konstiga namn mer än att jag hade druckit för många :)