lördag 21 juni 2008

Rapport från landet

Här på landet görs det inte så mycket mer än äts, dricks lite vin/öl, spelas kubb, gås små minipromenader med vovven och slappas i soffan. Snart dags för mat igen, grillat den här kvällen också. Gårdagen var riktigt kul och trevlig och kommer förhoppningsvis upprepas nästa år igen! Nu är det bara värdparet och jag och Martin kvar, men det är trevligt det med! Snart väntar mera mat i form av grillade burgare, majskolvar och annat smaskens.

PS. Nu är det bara en dag kvar på viloveckan, på måndag får jag äntligen springa igen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram emot nya löparuppdateringar. Är du sugen att komma på mitt Cykel30pass på tisdag 19.05 på City? Självklart är det helt gratis ;)

Cizzi sa...

Det låter helt underbart =)

Löpning & Livet sa...

river: åh det hade varit jättekul!! Men tyvärr jobbar jag kväll (vilket jag kommer att göra väldigt mycket nu under sommaren) och slutar inte förän 22 :(

cizzi: :)

Anonym sa...

hoppas ni har kommit hem ordentligt! nu känner jag mig äntligen som en människa igen... hehe. hua!

Löpning & Livet sa...

ingy: Haha jo du såg lite sliten ut :D