torsdag 5 juni 2008

Mera födelsedag

Idag fyller min lillasyster 23 år. Eftersom jag inte alltid har hjärnan med mig så har jag självklart glömt att skicka en present, eller åtminstone ett kort. Tur att det finns sms, facebook och blogg så att man kan göra sin hyllning hörd ändå. Grattis på födelsedagen syster! Jag tycker om dig även om det skulle stämma att du springer så mycket snabbare än mig (mycket möjligt eftersom jag ligger steget efter när det gäller det mesta)!

PS. Det är alltså jag som är den grönklädda på filmen. Annars hade jag mest rosa på mig när jag var liten. Såklart.

2 kommentarer:

Sofy sa...

Den där filmen var ju supergullig! Hi, hi. Även jag säger grattis till systeryster.

Appropå ingenting. Du lär ju vara vansinnigt brun snart så mycket som du hänger i solen. jag vill också!!! Trevlig helg!

Löpning & Livet sa...

sofy: haha visst var vi söta! Trevlig helg du med!