tisdag 3 juni 2008

Varmt!

Man ska inte klaga när det är så här fint väder, men nu tänker jag göra det ändå: Det är helt outhärdligt varmt ute! Det är helt omöjligt att ligga och sola på min innergård, svetten bara forsar. Imorn ska jag åka till havet några timmar mellan jobben (Ska jobba morgon på ena stället och kväll på andra. Som tur är är det bara en dag, så det går att stå ut) istället. Där borde det ju fläkta lite åtminstone. Kanske att jag vågar ta mig ett dopp också..

Nu: sova
Sen: en sväng på stan inklusive glasspaus
Ikväll: springa

6 kommentarer:

Cizzi sa...

Ja, jag satsar också på att träna ikväll. sent ikväll när det svalnat lite... gah!

TheLoonyNail sa...

Hejsan!
En kompis till mig vill vara med på Tjejmilen om inte du hade någon som skulle vara med? Jag tänkte att det kan vara dags att anmäla sig...

Erika sa...

Ja vi borde få lite regn på natten både för värmen och för gräsets skull. Shit vad torrt det är överallt!!
Lite halvjobbigt är det att träna i värmen, så morgonpass alternativt sent kvällspass är att rekommendera. Antar att ni har några grader varmare än oss också, men här i Norrland var det hela 30 grader i söndags!

Sofy sa...

IHHHHHHHH!!! Förlåt. Kolla min blogg sen!

Ja, jag ÄR galen, säger det redan innan. Men fasen vad jags ka "lagomkämpa" för att komma ikapp. (lagom eftersom ingen ny överansträngning får komma och förstöra)

Hoppas passet blev kanon sötis! Kram

Löpning & Livet sa...

cizzi: jo det går inte att träna annant än tidig morgon och seg kväll nu!

vargungen: jo jag är gärna med!

erika: Ja det kan ju regna lite på natten åtminstone.. Blir lite friskare och klarar luft på nåt sätt, lite lättare att andas liksom..

sofy: jag är så stolt över dig!! :D

Sofy sa...

Ho, ho, ho... sakta i backarna...Eller ja, snabbt då, men du förstår vad jag menar. Jag är övertygad om att du kommer ränna ifrån mig som en liten iller där i augusti med alal dina mil och backintervaller. Dock ska jag fightas som en gnu att hänga på. Ute/inne löpband eller ej. Vet inte. Tror jag springer som allra snabbast på skogsstig faktiskt, på bandet är det ju precis slätt och man träffar aldrig på något som stör pulsen eller rytmen, därför tror jag nog det är jobbigare att springa utomhus ( för mig just nu) Vi får se helt enkelt!

Förstod precis vad du menade inne hos mig, jag räknar med och vet att du blir glad för min skull, det tvivlar jag inte på. Låt oss nu få vara friska och krya och pressa oss ner mot sub 47 ( i alla fall) på milen i augusti! We can do it!!!