söndag 15 juni 2008

Redan vilovecka??

Kroppen verkar tro att viloveckan redan har börjat för imorse när klockan ringde och det var dags att hoppa i springkläderna ville den inte vara med. Handen stängde av alarmet och ställde fram det en timme utan att att jag givit den lov att göra så. Det enda jag hann tänka mellan jag vaknade och somnade igen var; trött, sova mer, inte springa. Sen vaknade jag en timme senare och var arg på mig själv. Men, men så är det ibland. Får se om det blir nån tur tillsammans med Martin ikväll efter jobbet. Det brukar vara lättare när man har sällskap. Fast eftersom Martin varit i Jönköping hela helgen och antagligen druckit lite mer öl än vad som är bra finns en risk att han kommer banga vår planerade 10km runda. Hur det går för mig isåfall återstår att se, men om det inte skulle bli nåt är väl inte det nån katastrof, en vilodag extra mer eller mindre har ingen dött av. (Usch vilken dålig inställning jag har)

Jag har föresten fått nya allergimediciner! En nässpray som ska påverka både näsa och ögon, samt en astmainhalator att ta vid behov (typ före jag springer). Började igår så jag kan inte säga om det är jättestor skillnad, men det kändes iallafall inte lika tungt att andas när jag sprang och jag var inte lika "pipig" i bröstet efteråt. Dock kände jag mig väldigt konstig, matt och ofokuserad och fick förkorta passet rejält (därav gårdagskvällens deppighet). Vet inte om det berodde på inhalatorn eller om det bara var en tillfällighet. Om två veckor ska jag få komma och göra massa tester för att se exakt vad det är jag är allergisk mot och om jag ska få fler mediciner. Ska blir riktigt spännande!

5 kommentarer:

Sophia sa...

Det är inte bara jag som var trött i morse :o) men jag tar min träning senar...... Du inspirerar mig jätte mycket och jag gillar att läsa din blog :o) Du får ha en skön vilovecka!

Löpning & Livet sa...

sophia: tack! vad roligt att höra! :)

Unknown sa...

Kroppen kanske blev lite chockad av de nya medicinerna? Hoppas det går över fort så du är fit for fight efter din sköna vilovecka!

Cizzi sa...

Hoppas verkligen att de nya medicinerna hjälper nu =)

Löpning & Livet sa...

mialena: jo den kanske blev det.. ja nu ska här laddas! :)

cizzi:ja det hoppas jag med :)