onsdag 11 juni 2008

Suprise

När jag gick upp vid fem i mosre var marken lite mörkare än vanligt och jag såg några vattenpölar. Åh vad jag blev glad! Visserigen hoppades jag att det skulle fortsätta vara uppehåll under den tid det tar för mig att cykla till jobbet, men det hade nog inte gjort så mycket om det regnat ändå, för regn betyder mindre pollen. Mindre pollen betyder att jag mår bättre, presterar bättre och.. är allmänt bättre helt enkelt! Visserligen var jag nysig och snorig som vanligt, men efter en tablett blev det faktiskt riktigt bra.

Nu har jag precis kommit hem från en blåsig men skön runda! Eftersom jag körde 30min egen spinning plus 30min överkroppsstyrka i förmiddags plus lite cykel hit och dit hade jag väntat mig superesega ben, men nej då! Mina trogna ben var visserligen lite stela, men de vill visst springa idag. Inte supersnabbt, men väl lite medelhårt sådär. Jag som hade planerat för ett superlätt pass var inte svårövertalad och hängde såklart på. Genomsnittsfarten blev snabbare än intervallerna minus ståvilan men med uppvärmning och nedvarvning igår. Banan måste helt enkelt vara längre än jag trodde..

Imorn väntar välbehövlig vila. Vila är ju som bekand en av sidorna i prestationstrinageln (äta-träna-vila) och utan den sidan kommer man inte långt. Utan den presterar man inte. Men mer om det imorn, nu måste jag duscha och laga mat. Men först ska jag dricka mera oboy!

3 kommentarer:

Cizzi sa...

vad härligt att du fick ta en löptur =)

Anonym sa...

Ja lite mindre pollen skadar inte! Har faktiskt inte sett ut som en fyllehund i ögonen idag. Igår var jag så rödsprängd så jag knappt vågade mig ut :)

Löpning & Livet sa...

cizzi: jo :)

anna: I know the feeling :)