onsdag 25 juni 2008

*Trummvirvel*

Jag ska bli spinninginstruktör!! Eller åtminstone gå en utbildning, om jag blir godkänd är ju en annan sak. Men det borde väl inte vara så svårt, jag har ju iallafall redan de fysiologiska- och anatomiska kunskaperna. Så det jag behöver lära mig är musiksaker och själva instruerandet. Instruerat har jag visserligen gjort tidigare, jag är ju (utförsåknings) skidinstruktör, men lite annorlunda är det nog att sitta på en spinningcykel och instruera.. Tekniken är nog också helt ok, det är iallafall ingen som klagat, snarare berömt (man får skryta lite ibland) mig..

I mitten av augusti ska det alltså ske. Mitt uppe i mitt laddande för sensommarens och höstens lopp. Men det ska nog funka ändå, man är väl en superwoman! :D

10 kommentarer:

Sofy sa...

GRATTIS!!!!!!! Men vad skoj och superkul! Klart du är en superwoman, det här fixar du galant!

Kräver ett smakprov med en cykelklass den dagen jag besöker staden i väst!
kul tjejen!Kram

Puma sa...

åh vad roligt. detta kommer du klara galant. sen måste jag till gbg för att köra spinning med både dig och river. tur att jag bor i närheten då!! :-)

Anonym sa...

VÄLKOMMEN IN TILL KLUBBEN! :)

Till Puma (och Andrea): Det är klart du ska. Vi fixar ett spinningmarathon där inspirationen flödar. Ett minikonvent på 3 :P

Anonym sa...

ÅÅÅÅ så roligt!!!Grattis!!
Vilken utbilding blev det?

Löpning & Livet sa...

sofy: tack :) Klart du ska!

puma: Haha, ja du får ta en tur hit!

river: tack! :) Minikonvent var det ja! :D

anna: fick massa rabatt genom jobbet på http://www.activizeinmotion.se/

Cizzi sa...

vad kul med ännu en instruktör bland oss bloggare!

Felicitas sa...

Åh, vad roligt!!! :D

Susanna sa...

Oj, fantastiskt roligt! Grattis!!!

Löpning & Livet sa...

Alla: tack för era stödjande ord! :)

Unknown sa...

Grattis, vad skoj!