onsdag 25 juni 2008

Stackars benen

Ont ont har jag, men som tur är inget ont som är farligt. Bara väldig träningvärk typ. Kan man få träningsvärk under tiden man tränar? Om inte vet jag inte vad det är för ont jag har, men ont gör det. Så här trött brukar jag inte bli under långpass, men jag antar att träningsvärken (jo den kom igår eftermiddag trots allt) från pumpen samt det faktum att jag bara ätit frukost innan spelar in. Visserligen åt jag ännu mera frukost än vanligt.. Hm.. Eller så är jag helt enkelt (fortfarande) i väldigt dålig form. Men inte så länge till hoppas jag!!

PS. Ikväll (om jag inte är dödstrött efter jobbet, då blir det imorn istället) ska jag berätta om en rolig grej jag har gjort/kommer att göra. Stay tuned!

10 kommentarer:

Cizzi sa...

Vilken cliffhanger bruden ;)

Sofy sa...

ha, ha... fasen, sluta retas sådär, det är ju jobbigt jue!!!

Berätta berätta berätta!

Kram

Anonym sa...

Ha ha håller med föregående talare, man blir grymt nyfiken!

Anonym sa...

Å vad du kämpar på och är duktig, jag förstår att dian ben är trötta. Nadja

Anonym sa...

Oohh. du gör en riktig blogg-cligghanger som alla "proffsbloggare" ute i landet sysslar med. Nu måste jag ju gå in här ikväll också :P

Anonym sa...

menade naturligtvis menade jag cliffhanger :P

Susanna sa...

Det berodde säkert på att du bara ätit frukost, långpass måste ju vara hur påfrestande som helst. Jag längtar tills jag är frisk igen och ska våga mig på mitt första sådana. Undrar hur långt mitt kommer vara dock... Om man ska springa typ 1,5 h får jag väl springa 14 km eller nått :)

Nästa vecka är jag ledig måndag och onsdag, skulle du vilja hitta på något då? Eller när åker du?

Villa Carl Larsson sa...

*Väntar nyfiket på vad du ska berätta för oss* :)

Så du har också ont och träningsvärk. Jag med vill jag lova. Börjar bli orolig att det inte ska gå över snart.. hmm..

Löpning & Livet sa...

alla: haha, den som väntar på nåt got.. :D

nadja: jo, fast jag tycker inte att de borde vara så här trötta efter bara tre dagars träning.. men, men det är förhoppningsvis tillfälligt!

susanna: onsdag har jag fullt upp, men jag kanske kan på måndag, har inte kalendern i närheten just nu och är lat och orkar inte hämta den :P men jag återkommer!

Anonym sa...

ajamen!!! Gud vad nyfiken jag blir!