söndag 8 juni 2008

Bloggtorka


Det bloggas lite dåligt här borta i de värmländska skogarna.. Men jag har fullt upp med att sola, bada, fika, grilla och annat som hör sommaren till. Lite löpning har jag också hunnit med, men det är inte kul att springa nu när det är så varmt! Ikväll har jag planerat ett långpass runt en sjö på ca 18-19km., men det får nog bli sent ikväll när solen har gått ner. Ska försöka få med mig mamsen också. Det är roligare att vara två och eftersom Martin var tvungen att åka hem redan idag (jobbigt det där att jag säger att jag ska åka hem när jag åker hit till Arvika och hem när jag åker till gbg.. När kommer bara gbg vara hemma och Arvika borta?) är nog mamma den enda som kan tänkas vilja följa med. Jag måste nog bara tjata och bearbeta henne lite under dagen :)

Nä, nu kallar sjön och solen, ha en skön söndag!

9 kommentarer:

Susanna sa...

Det låter som du har det riktigt härligt :) Väldigt coolt med en mamma som springer så mycket!

Felicitas sa...

Känner igen det där med hemma, borta hem-hemma... Man blir onekligen lite kluven. Skåne kommer nog alltid att vara hemma för mig. Men ändå borta. Förvirrande och lite tragiskt samtidigt. Aldrig riktigt hemma på något sätt..?

lina sa...

Härligt det låter!!! Löpning runt en sjö låter inte fel det heller!

Villa Carl Larsson sa...

Jag känner verkligen igen det där med två hem. Jag har nämligen ett i Skövde och ett i Piteå och man åker alltid hem. Nu är jag hemma i Piteå i alla fall hehe. Här var det minsann inte lika varmt som det andra hemmet men värmen kommer hit också. Den har i alla fall varit här och vänt.
Det blir bloggtorka när vädret är så fint nu.. under sommaren blir det nog färre bloggstunder men då får det vara så.
Hoppas du får en kanonbra sommar. Vi hörs. Kram

Anonym sa...

Det var kul att se dig idag! Blir alldeles för sällan. Varför måste vi va så himla busy hela tiden? :-) Hur gick springningen? Kram /majsan

Marica sa...

Halloj!

Klarar du dig bra med din allergi ännu? Nyfiken eftersom min allergi bara bråkar......

Sofy sa...

Hi, hi, jag har också haft bloggtorka, men min har varit mer total. Gud vad du kutar! Löpning och livet, just i den ordningen just nu, ha, ha... KRAM!

Sofy sa...

Ojdå..visste inte att det var dyrt på riktigt. Shit, måste kolla det. NÅja... anars får man se det som en investering i sig själv helt enkelt. Och jag har ju faktiskt ett jobb...!!! Kram

Löpning & Livet sa...

susanna: superskönt! Jo.. fast det blev inget långpass :) Var tvungen att skjuta upp det till igår (mån) och då jobbade hon, så jag fick springa själv :(

felicitas: Ja det är förvirrande! Jag tycker alltid att det är så skönt att komma hem till arvika, men även att komma hem till gbg efter några dagar i arvika :)

lina: newj det är väldigt fint, speciellt på sommaren!

jozan: ja visst är det förvirrande! Ha en bra sommar själv!

marie: ja det var trevligt! Och gott med glass! Springningen blev inte av i söndags, men väl igår och då gick det helt ok mtp omständigheterna (allergi, backigt och varmt)

pain..: den bråkar med mig också :(

sofy: jo det brukar bli så när man är hemma hos föräldrarna.. Så mycket annat man "måste" göra..

menar du klassikern? jo det är svindyrt! Tyvärr :(