onsdag 31 december 2008

Gott nytt år!

När jag satt på spårvagnen på väg in till stan (där jag förövrigt impulsshoppade ett par sköna träningsbyxor) såg jag massor av reflexvästklädda människor och kom genast på att det ju är Sylvesterloppet idag. Ett tag var jag lite inne på att springa det, men eftersom nyårsplanerna varit osäkra in i det sista la jag ner det och glömde helt av det. Nu är jag ju faktiskt hemma några timmar till och hade trots allt kunnat springa. Men men, jag ska springa mitt eget sylvesterlopp i form av 12km fartlek istället.
I eftermiddag bär det sedan av mot Småland tillsammans med Susanna. Jag känner inte en människa där men det är nog bra för mig att komma bort lite, träffa nya människor och fokusera på att 2009 ska bli mitt år. (Ellen! Vem ska jag nu sjunga "This is the year" och "Nightlife" med inatt?! Kom hit!)

2075 km har jag sprungit under 2008 (dagens kommande pass inräknat). 207,5 mil. Det är ganska långt. Under 2009 kommer det förhoppningsvis inte bli mindre.

Gott nytt år!

11 kommentarer:

ingy sa...

Tack detsamma! Jesper hälsar tillbaka! Ska hälsa de andra när de väl kommer.

Hoppas det blir en bra kväll/natt! :)

kram!

Erika sa...

Gott nytt år!!!

Anonym sa...

Gott nytt år på dig med ;) Men du, 207,5 mil bara löpning? De tär ju helt sjukt mycket, för jag vet ju att du tränar en heeel del annat också. Får man fråga hur många träningstimmar du har det här året? Hoppas du får en fin kväll!

Anna (Orka mera) sa...

Shit du har sprungit dubbelt så mycket som jag... Det var nog sista Lidingöloppet jag slog dig på. Nästa år får jag bara se ryggen på dig! Gott nytt år!!!

Cizzi sa...

GOTT NYTT ÅR!

Unknown sa...

Gott nytt år!!!

Anonym sa...

Småland är så trevligt så! (Massor av vackra skogar att springa i) ;)

lina sa...

Gott nytt år!!!

Löpning & Livet sa...

ingy: tack för hälsningen och hoppas NI hade det super!

erika: tack sötis!

river: haha jo det är ju en del.. totala antalet träningstimmar hamnade på 348 st (kunde jag inte fått till 2 timmar till?!)

anna: nä! Var det så mycket mer? Tyckte det såg ut som du inte var alls lång efter när jag kollade..

cizzi, mialen, lina: tack!!

malin:ja :) Fast så mycket springande blev det ju inte :)

Anonym sa...

Damn vad du har tränat! Grymt jobbat och god fortsättning (eller hur är det man brukar säga?) ;)

Sofy sa...

Åh, jag sjuner också alltid "this is the year" på nyårsafton! Hoppas du hittade nån att vråla med!
Gott nytt 2009 vännen!