söndag 21 december 2008

Bara en dag kvar!

Imorn eftermiddag åker jag hem till Arvika och stannar där en vecka, eventuellt lite längre beroende på vad som händer på nyår. Det ska bli så obeskrivligt skönt att få komma hem och bara vara, ta det lugnt, springa, fika med hemvändande bästisvänner och gå promenader med vovvarna. Även om jag måste lägga en hel del tid på att plugga ska det bli så otroligt skönt! Jag har inte varit hemma sedan i somras och då senast under festivalen och då fanns inte särskilt mycket tid för slappande och umgänge med familjerna. Men nu äntligen!

Idag har jag hittills bara hunnit med att cykla för tomten på det sista adventspasset, så nu är det dags att ta tag i det som måste fixas innan avresa. Och just det, ett kort och lätt löppass ska klämmas in också.

Ha en mysig fjärde advent!

9 kommentarer:

ingy sa...

God Jul!

BETSY sa...

Kul att du ska springa maran!
Ser att du är från Arvika - skoj! Har mina rötter i Gunnarskog. Nu blir det ännu roligare att följa din blogg :)

Erika sa...

Vad mysigt! Det är så skönt att "komma hem" till barndomsstaden, bli ompysslad och träffa massa vänner.
Hoppas du får en jättemysig jul!
Kram

Anonym sa...

Ska bli skoj att du kommer hem, smöla! Jag börjar äntligen pigga på mig efter en veckas hostande och snörvlande, så vi kan ju ta ett löparpass ihop nån dag om du vill? :-) Orkar nog inte springa värsta långa nu på direkten, men en liten stund pallar jag nog:-) Kram!! Ses den 23:e för den traditionsenliga fikan!

Löpning & Livet sa...

ingy: god jul!

betsy: aha.. ska kolla in din blogg! välkommen hit föresten :)

erika: ja verkligen! Tack de samma!

marie: låter bra det. får se om vi kan få ihop nåt :)

Anonym sa...

Vad trevligt. Skönt med lite omväxling från hetsiga Göteborg kan jag tänka mig...? God jul på dig! :)

Anonym sa...

Sv: Det är just det som är problemet, jag äter inte tillräckligt med fisk och skaldjur. Fisk kanske blir en eller två dagar i veckan och skaldjur någon gång i månaden. Ägg äter jag en del, men ost har jag sällan på mackan... Så jag tror nog inte att tillskottet gör någon skada direkt. :( Plus att baljväxterna tyvärr förekommer alldeles för sällan.

God jul!!! :)

Cizzi sa...

God jul =)

Löpning & Livet sa...

malin & cizzi: tack desamma!