måndag 8 december 2008

Awards

Jag har fått massa (ok, nu överdrev jag lite) awards de senaste dagarna. Först från Tezzan och sedan från Cicci. Tack! Det är kul att ni gillar min lilla blogg! Tyvärr orkar jag inte med att anta massa sådan här utmaningar hela tiden (ok, nu överdrev jag igen, så himla ofta blir jag inte utmanad), det är så mycket jobbiga regler och grejs. Så jag ger helt enkelt en award till alla tjejer och killars vars bloggar jag läser (och kommenterar på då och då). Ingen nämnd och ingen glömd. Varsegoda!
Idag är en dålig dag förövrigt. Så jag ska inte skriva mer nu. Det är ju bättre att ni minns den glada jag. Och jag hoppas att er dag är bättre! (Jag tror jag ogillar måndagar.. de har en tendens att bli dåliga ganska ofta..)

3 kommentarer:

Susanna sa...

Men imorgon kommer jag och då blir allt bättre :D Och förkyld är du ju inte iaf! ;)

Sofy sa...

Hi, hi. Tack!

Kramen

Löpning & Livet sa...

sus: ja! då blir allt bättre :) Mina två bästa prataavmigommitthjärnkaosvänner i mitt kök på samma gång! :D

sofy: varsegod! :D