fredag 19 december 2008

Kattdrömmen

Alltså.. För säkert tionde gången det senaste året (halvåret?) drömde jag inatt att jag hade en katt som jag glömt ge mat. I alla de här drömmarna har jag liksom glömt bort att jag har en katt men upptäcker det då den kommer och mjauar framför mina fötter. Då kommer jag på att; shit, jag har ju en katt! Och jag har glömt att ge den mat de senaste veckorna! Inatt var det en helsvart katt jag hade. Jag tror det var Mirran, min ena barndomskatt men jag är inte helt säker.


Ungefär en sån var det

Vad betyder det här?!

Jag kommer ju aldrig våga skaffa ett djur, tänk om jag inte kan ta hand om det! (Och hur ska det gå med ett framtida barn?)

5 kommentarer:

Susanna sa...

Jag tror att det beror på att du glömmer att ge dig själv tillräckligt med mat :)

Malin sa...

Det låter som att du har otroligt mycket att göra hela tiden och att du är rädd för att glömma saker som är vikitgt och betyder mycket.

Anonym sa...

Malins tanke är en, men det kan ju också vara så att du börjar längta efter barn, men innerst inne ifrågasätter om du är redo att bli mamma, med allt vad det innebär... Jag har också en återkommande dröm! Jag blir biten av olika vilda djur, på exakt samma ställe på handen. Hittils har det vart lodjur, björn, hyena och ett icke viltdjur- en schäferhund! Vad betyder denna sjuka dröm!? :)

Löpning & Livet sa...

susanna: haha, ja så kan det ju faktiskt vara :)

malin: så kan det kanske också vara :) Kanske en kombination :)

malin: nä.. jag har inga planer på några barn inom den närmsta framtiden :)

haha.. jag brukar också dröma sånt ibland, fast nu var det nog ett tag sen.. en gång i gymnasiet drömde jag att jag blev biten i låret av en krokodil och när jag vaknade hade jag ont där på riktigt! haha :) Vad det betyder vet jag dock inte..

Anonym sa...

Har också haft sånna drömmar, fast om en kanin.. hade ju kanin när jag var liten.. hmm undrar oxå vad de betyder egentligen