torsdag 18 december 2008

Allt går om man bara vill!

Det är mitt motto på funbeat. Så sant som det var sagt. Armyfinalen avslutades som vanligt med hämtande av matta, stora svårigheter med att bilda en rund ring och så den sedvanliga pushupsfinalen. Idag 5min, inga triceps (självklart vad hade jag väntat mig) vilket innebar att precis alla skulle göras på tå. 150st vet jag säkert att det blev totalt, eventuellt 200, jag minns inte om vi körde 3 eller 4 omgångar. Men iallafall 150st plus några fler under passets gång. Men som sagt, har jag bestämt mig (och sagt det högt) så gör jag. Det gick, även om de sista kanske inte var helt snygga och kanske inte helt strikta. Men jag gjorde alla på tå! Jag är faktiskt värd lite beröm! :)

Förövrigt lyckas vi alltid köra några minuter längre för varje gång, nu är vi uppe i 70 (minus stretch). Snart är vi väl uppe i 90.. Nice!

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Klart du ska ha beröm - bra jobbat med armhävningarna!!!

Löpning & Livet sa...

anna: tack :)

Anonym sa...

Vi är sjukt duktiga- både du och jag.

Anonym sa...

Whey, BRA jobbat!!!