onsdag 17 december 2008

Back to work (x2)

Första intervallpasset sedan mitt förra liv typ. Mr Sz ville att jag skulle springa 5 x 800m alternativt 5 x 3,5min. Eftersom jag fortfarande inte har nån hightechklocka (mamma! pappa!) fick jag välja alternativ nummer två. Visserligen hade jag väl kunnat springa på bana, men den enda bana jag har i min närhet är bara drygt 300m och jag orkar verkligen inte hålla på att räkna ut hur långt jag ska springa för att det ska bli 800m.

Nåväl. Efter 20min lugn uppjogg satte jag igång. Försökte fokusera på teknik och att hålla jämn fart igenom hela intervallserien. Misstänker dock att intervall nummer två gick lite långsammare, då i princip alla minuter spenderades i svagt uppförslut. Men i övrigt hade nog herrn varit ganska nöjd med mig. Jobbigt, jobbigt men både hjärnan och benen var på min sida idag och även jag är ganska nöjd. Nice! Av gårdagens trötthet, seghet och konstiga känsla i kroppen märktes inte ett spår. Skönt!

Efter en kvarts nedjogg, stretch, dusch, lunch och lite annat fix är det dags att återvända till den kvinnliga idrottstriaden. Min handledare tyckte det jag gjort hittills var jättebra, så nu har jag lite större motivation!

Bye!

4 kommentarer:

MarathonMia sa...

Att genomföra det där jobbiga ger en såååån njutning efteråt!

Bra jobbat!

Anonym sa...

Löpintervaller var det år och dagar sedan jag sprang. Däremot inne i cykelsalen sker det var och varannan dag ;) men det är ju inte samma sak. Hoppas du får en cool klocka med gps eller footpad så du har bättre koll på dina intervaller och kan springa mer fritt och spontant och ändå veta sträcka och hastighet.

Löpning & Livet sa...

mia: ja, helt underbart! :)

river: precis! i cykelsalen har det körts då och då under hösten..

det hoppas jag med! :D

Sofy sa...

Bravo sweetie!!!

Se till att tävla i Spejas blogg nu!! Kram