söndag 14 december 2008

Den bästa julkalendern

Om årets julkalender vet jag inte ett enadste dugg. Jag vet inte vad den heter och inte vad den handlar om. Men det gör inte så mycket eftersom jag kan kolla på min favorit istället.Sunes jul är ju så himla bra! Jag tyckte det när jag var nio och jag tycker det fortfarande när jag är 26. Det roligaste avsnittet är nog nästan när familjen Andersson ska på julbord. Finns (såklart) på youtube för den som vill se!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sunes jul är och kommer alltid vara den bästa! :P. Du verkar så påhittig när det gäller teamklasser. Vad säger du om att vi skulle teama ihop någon gång? Du kommer till mitt pass eller jag kommer till ditt pass och så bygger vi ihop något grymt upplägg, om det är okey för våra gym då förstås. Men jag tycker idén är lockande och också lite spännande för deltagarna om det kommer en instruktör "utifrån". DU får dissa idén om du tycker att den är kass, är lite extra påhittig såhär efter rpm-utbildningen antar jag ;)

Löpning & Livet sa...

river: klart vi ska, vilken bra idé! Får helt enkelt få till det där gemensamma löppasset snart så vi kan planera lite :)

Anonym sa...

Haha,, jag sitter i elevrådet på skolan och har nu tvingat resten av de 700 eleverna att se på sunes jul varje dag i karreterian bara för att jag gillar den.. :D Makt är bra när man får välja julkalender! ^^