torsdag 11 december 2008

Idag var jag oövervinnerlig!

Sista träningspasset innan vila, sista passet i en rad av väldigt många pass. Man kan tro att det ska gå väldigt segt och att kroppen ska vara väldigt trött då. Men inte min kropp inte. Den har lagt sig till med superkrafter, supervilja och superflow! Tack kroppen, ibland gillar jag dig extra mycket!

Mycket fokus på vader och lår, men även en hel del kondition idag (jag pratar om armyn alltså). Körde med pulsklockan för en gångs skull och medelpulsen hamnade på 75%. Inte illa med tanke på att pulsen hinner sjunka rätt mycket under (den korta) vilan och styrkeövningarna. Maxnotering på 95%, antagligen på sprinten på slutet.

Det enda som var lite negativt idag var att mina triceps totaldog under en övning som jag inte vet vad den heter, men som går till så att man sitter typ i dipsposition på golvet och tar sig från den ena sidan av salen till den andra och tillbaka. Enbart med hjälp av armarna (triceps mest), benen bara släpar efter. Och rumpan är förståss i luften. Vet inte om ni fattar vad jag menar, men jobbigt var det iallafall. Eftersom jag är en tävlingsmänniska vill jag ju heller inte komma sist, vilket gör det hela ytterligare lite jobbigare. Fast egentligen är det ju bara positivt..

Nästa vecka är sista gången innan två veckors juluppehåll. Då har jag lovat mig själv att göra alla (miljoner) vanliga pushups på tå. (Tricepspushupsen får jag stå på knä på) Redan nu börjar jag dock ångra mig, har en känsla av att bara för att jag skrivit det här kommer det bli extra mycket pushups nästa vecka.. :)

Jaja, bara att börja lagra kroppen med energi och jävlaranamma!

4 kommentarer:

Anonym sa...

u count on it! =)

Löpning & Livet sa...

tänkte väl det.. :)

MarathonMia sa...

Jag känner igen det där med triceps - man går ifrån armyträningen och tror att man ska få ont i benen, men tricepsen brinner efter små dragövningar.

Visst är det grymt!

Löpning & Livet sa...

mia: ja.. det roliga är att jag alltid har träningsvärk på olika ställene fter varje pass :)