onsdag 24 december 2008

Julafton


Efter den sedvanliga julaftonsmorgonlöpningen (en lagom kort/lång runda på 8km blev det i år) är jag nu redo för tomten. Om det nu kommer någon i år. Halvsyster Lina börjar bli gammal nu (fyller nio i mars) och kanske inte tror på honom längre. Jag vet inte så noga men det visar sig ikväll. Tomten light (pappa med luva) visade sig dock igår när vi hade minijulafton eftersom plastsyskonen ska fira julafton hos sin pappa. Vovvarna har redan bitit sönder stora delar av de nya mjukisdjuren tomten gav dem. Själv ser jag med spänning fram emot mina paket ikväll. Har för en gångs skull inte en aning om vad jag kommer få.

God Jul!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Morgonlöpning, åh jag måste ut! =)
God Jul!

Erika sa...

Stor god jul-kram!!
Hoppas ni får en jättemysig julafton. Ni kanske kan ta en bloggfri eftermiddag? :)

Löpning & Livet sa...

tack de samma!