söndag 7 december 2008

Dagens planer

1. Brämhults apelsin/jordgubbsjuice, kaffe, gröt med hallon, solrosfrön och mjölk samt ägg. Bloggläsande och massa snytande. Fan, jag måste vara allergisk mot nåt i lägenheten, jag känner mig nästan som i somras.. fast vad det kan vara har jag ingen aning om. Funderade på om det är mögel nånstans (skulle inte förvåna mig) men sen kom jag på att det var jag ju inte överkänsligt mot. Bara björk och gräs och det har vi inte så mycket av.. Det är alltid värst på morgonen och när jag sovit på dagen så det borde vara något i sovrummet som är elakt mot mig. Ska fundera en sväng till.

2. Gå ner till gymmet och fixa 80-tals make, dra på 80-tals outfiten och ha superkul i en timma. Jag gillar hatar egentligen Carola, men vid sådana här tillfällen är det kul att höra hennes gamla 80-tals hits. Och alla de andra låtarna vi har med blir man liksom glad i hela kroppen av. Det kan jag behöva nu. Bilder och låtlista kommer ikväll eller imorn.


En av låtarna.. snygg video.. :D
3. För direkt efter passet ska jag skynda mig så mycket det bara går för att gå på fitnessfestivalen och kolla på klubben för inbördes beundran (en av dem) med Susanna. Förlåt, nu kanske jag var elak. Men det känns lite så. Det ska dock bli kul och intressant att få se en body fitness tävling (och vad det nu mer kan vara) in real även om det egentligen inte är min grej! Antar att resten av mässan mest är fylld av kosttillskottsföretag och skit, men något intressant kanske det finns. I vilket fall blir det iallafall väldigt kul att hänga med Susanna hela eftermiddan!

4. Det fanns visst ytterligare ett pass att klara av innan veckan är slut. 10km lätt distans får springas någongång efter att mörkret har kommit. Hoppas ett under sker och det börjar snöa lagom tills jag ska ge mig ut. Då skulle jag bli glad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ger dig lite reklam idag!
(Läs så förstår du vad jag menar!)

:D

Löpning & Livet sa...

malin: härligt! (Fast tråkigt med alla sk experter!!)