fredag 26 december 2008

Oj..

Inlägget jag skrev när jag kom hem i natt och hade druckit liite för mycket alkohol försvann visst.. Kanske lika bra det. Men det var en kul kväll, även om jag nog börjar bli för gammal för att juldagsgåut nu. Kanske borde skippat den där sista drinken (ur både pengasynpunkt och med tanke på hur mitt huvud dunkar just nu) också, men hey, jag är ju bara ute en gång om året i hemstan och då kan man väl få lyxa till det.

Nu tänker jag lyxa till det det genom att sova några timmar till!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha fyllebloggning =P
Undrar just vad det stog där då ...
Äh spela roll, huvudsaken man har roligt, du var nog värd en drink! =)

Sofy sa...

Ha, ha, ha. Attans! Jag hade velat läsa!

Kul med utgång, det var evigheter sedan jag var ute på riktig sist, måste styra upp nåt sen...nån gång... hm, nåja. God fortsättning!

Löpning & Livet sa...

cicci: haha.. ja, så får man tänka! :)

sofy: eller inte.. :D Ja, man behöver roliga utgångar ibland!