tisdag 9 december 2008

Dödstrött!

Det kommer nog bli en del kaffe idag är jag rädd.. 05:50 studsade jag (nåja) upp ur sängen, drog på mig kläderna och gick ner och sprang 10 km lätt distans på bandet. Egentligen stod fartlek på schemat, men jag bytte plats på dagens och morgondagens pass. Utan mat i magen kan och vill jag inte springa snabbare än lätt. Kände mig lite trött och småstel sedan pumpen igår kväll, men i övrigt var det ett bra pass.

Klev av, hällde i mig en gainer, bytte till torra kläder och studsade vidare in i yogasalen för 60min yoga. Vilken skillnad på min stelhet/mjukhet! Kände mig nästan vig och smidig! Borde alltid vara uppvärmd innan.. Under avslappningen på slutet somnade jag nog någon sekund och det gör jag nästan nu också, trots en stor mugg kaffe framför ögonen.

Nu väntar pyttelite jobb och sen julbak med Ellen och Susanna! Efter det lite glöggmys och ätande av alla godaker!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kalla mig galen, men jag gillar tidiga mornar. Att ge sig ut innan staden riktigt har vaknat och känna att man själv sakta men säkert vaknar till liv...

Löpning & Livet sa...

malin: jo jag gillar också tidiga mornar..fast mest på sommaren :)